Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Rosell: “El nostre objectiu és Wembley”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

15.05.2011 17:14

Rosell: “El nostre objectiu és Wembley”

Xavi Tauler


En el marc del 50è aniversari de la PB de Vilafranca, el president del Barça, Sandro Rosell, ha enviat un missatge d’unitat a l’afició de cara la final de Champions: “tots hem de remar en la mateixa direcció ja que el nostre objectiu es diu Wembley".


Sandro Rosell, Jordi Cardoner i Pau Vilanova al dinar d'aniversari dels 50 anys de la PB de Vilafranca. Foto: Àlex Caparrós - FCB
Sandro Rosell, Jordi Cardoner i Pau Vilanova al dinar d'aniversari dels 50 anys de la PB de Vilafranca. Foto: Àlex Caparrós - FCB

En un dia molt important per la PB de Vilafranca, les seves noces d’or, el president Sandro Rosell, ha deixat clar que “ ara es un moment molt dolç pel barcelonisme”, recordant els últims títols guanyats pel primer equip de futbol, les seccions i els diferents equips del futbol formatiu”. El president blaugrana, que ha estat acompanyat en tot moment pel vicepresident de l’àrea social del Barça, Jordi Cardoner i Casaus i el directiu en cap de la Comissió social, Pau Vilanova, també ha enviat un missatge d’unitat a l’afició pel que fa a les dies previs a la final de Londres: “Vull fer una petició a tots els socis, aficionats i és que d'aquí al 28 de Maig, no piqueu, no us deixeu portar per missatges externs. Nosaltres, a la nostra. Concentrem-nos tots plegats, remem en una mateixa direcció, som una família i el nostre objectiu es diu Wembley ”. El màxim mandatari del club ha recalcat als culés que no tinguin en compte les informacions que provenen de l’exterior.

Visita als Castellers de Vilafranca

2011-05-15_50_ANIVERSARIO_PB_VILAFRANCA_DEL_PENEDES_008.jpgRosell, en la seva visita a Vilafranca del Penedès ha passat per la seu de la PB de Vilafranca, que es troba en el mateix emplaçament que la dels Castellers. La comitiva blaugrana ha estat testimoni d’un castell fet per aquesta associació i ha visitat la seu dels Castellers, on ha signat en el seu llibre d’honor. Sandro Rosell, en el seu discurs ha comparat el treball d’equip dels Castelleres de Vilafranca amb el que fan els diferents equips del Barça.

Ramallets i Sadurní, dos mites a Vilafranca

A les noces d’or de la PB de Vilafranca no hi ha faltat nombroses cares conegudes de la història del FC Barcelona. És el cas dels ex-porters Antoni Ramallets i de Salvador Sadurní, dos mites de la porteria del Barça que han estat al costat dels penyistes d’aquesta ciutat del Penedès. Tampoc hi ha faltat, Ramon Alfonseda ni Josep Moratalla en representació de l’Associació Barça Jugadors.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana