Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Inauguració d'escuts abans del derbi


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

13.05.2011 13:42

Inauguració d'escuts abans del derbi

www.fcbarcelona.cat


Durant la prèvia del partit Barça – Espanyol, cinc penyes van inaugurar el seu escut al Gol Nord i el Lateral de l’Estadi.


Inauguració d'escuts abans del derbi

En primer lloc, fou la Penya Blaugrana d’Odena que va inaugurar el seu emblema a la porta 100 de l’estadi. Xavier Ilincheta, directiu de la Comissió de 2011-05-08_INAUGURACION_ESCUDO_PB_ALBOCASSER_002.jpg Penyes del FC Barcelona, va fer els honors de descobrir la imatge de la penya juntament amb el seu president, Xavier Llobet.

A la Rampa Nord, també del gol, Ilincheta va destapar el logotip de la Penya Barcelonista d’Albocàsser, de Castelló, juntament amb el seu president José Vicente Ortí.

Fou Elvira Pou, directiva de la Comissió de Penyes, qui va descobrir l’escut de la Penya Barcelonista Sis Copes de Barcelona, amb el seu president Antoni Guardia al capdavant. Finalment, el Camp Nou ja tenia una penya representada, a la porta 71, amb el nom d’aquesta fita històrica assolida pel primer equip.

Una altra penya barcelonina va aprofitar el derbi català per inaugurar la seva placa. En aquest cas es tractava de la Penya Barcelonista Tres Xemeneies, del Poble Sec. Dani Casanovas, directiu de la Comissió de Penyes, i el president de la penya Ramon Borras, van fer els honors.

La Penya Barcelonista Vilamajor’s, de Sant Antoni de Vilamajor, també van destapar el seu escut, a la porta 66. Joaquim Vergés, president de la penya, i Dani Casanovas es van encarregar que aquesta penya pugui donar suport a l’equip cada diumenge.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana