Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les penyes de Múrcia, agraïdes amb el Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

13.05.2011 13:13

Les penyes de Múrcia, agraïdes amb el Barça

www.fcbarcelona.cat


Juan Carrión, delegat del Consell Consultiu de Penyes per Múrcia, ha fet arribar un comunicat al Club agraint les mostres de suport del president Sandro Rosell i de l’entrenador del primer equip Josep Guardiola.


Les penyes de Múrcia, agraïdes amb el Barça

Les Penyes Barcelonistes de la regió de Múrcia valoren de manera molt satisfactòria la reacció del Club, que en un moment de màxima eufòria, després d’haver conquerit la 21a Lliga de la història, va tenir un record emocionat per a les persones afectades pel sisme. Tant a la roda de premsa de Pep Guardiola com en les intervencions de Sandro Rosell en els diferents mitjans de comunicació, les paraules de solidaritat amb els murcians van estar molt presents. A més, Rosell també va trucar el delegat de Múrcia per fer arribar el seu suport.

Després del terratrèmol d’ahir a la nit a la localitat de Llorca, les penyes murcianes es van abocar a ajudar els seus veïns en aquest moments difícils. A més, es van suspendre les celebracions per la consecució del títol de Lliga, en vista de les conseqüències del moviment sísmic.

Carrión ha fet una crida a totes les penyes per afirmar que qualsevol acció, per petita que sigui, serà benvinguda pels veïns de Llorca. El delegat de la zona es posa a disposició de tot el barcelonisme per a qualsevol acte que es pugui organitzar.

Per la seva banda, Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social del FC Barcelona, ha trucat a Pedro Sendra, president de la Peña Barcelonista Lorca “José Luis Nuñez”. Vilanova s’ha interessat per qualsevol novetat després del terratrèmol, així com també li ha fet arribar un missatge de suport i afecte en nom del president del FC Barcelona, i de Jordi Cardoner i Casaus, com a vicepresident de l’Àrea Social.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana