Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


40 anys de la penya de Mollet


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

03.05.2011 09:44

40 anys de la penya de Mollet

www.fcbarcelona.cat


La penya de la localitat de Mollet del Vallès va fer quaranta anys en un acte multitudinari en què el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner i Casaus, va representar el FC Barcelona.


40 anys de la penya de Mollet

Una vintena de penyes del Barça van ser ahir diumenge a Mollet del Vallès donant suport a la penya blaugrana d’aquesta localitat. La PB de Mollet del Vallès té més de 1.200 socis, i és una de les més grans de Catalunya. Per aquest motiu Jordi Cardoner i Casaus, en el dia que la penya feia 40 anys, considerava que “ els penyistes de Mollet sempre han estat capdavanters en número de socis, i és molt important la feina que fan”. I ha afegit que “organitzen activitats de tipus cultural a les seves trobades i així tots els barcelonistes s’hi troben bé”.

Un brindis entre els penyistes i el vicepresident blaugrana va donar pas a un dinar que amagava moltes sorpreses. I és que en la celebració de l’aniversari, es va inaugurar també el cava dels 40 anys de la penya. Un beguda que marcava història, igual que la mateixa penya en tots aquests anys.

L’aniversari de la penya es va celebrar també en el Dia de la Mare, i això la penya no ho va passar per alt. Repartir una rosa per a cada mare que hi havia a la festa va ser el detall que els de Mollet van tenir en un dia tan significatiu.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana