Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tarda d'escuts abans del Barça-Almería


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

18.04.2011 15:45

Tarda d'escuts abans del Barça-Almería

www.fcbarcelona.cat


En una tarda gairebé d’estiu, vuit penyes van inaugurar el seu escut en les hores prèvies al Barça-Almeria a la façana de Gol Nord i Lateral del Camp Nou.


Tarda d'escuts abans del Barça-Almería

2011-04-09_INAUGURACION_ESCUDO_PB_DE_CAMPILLO_002.jpgEls actes van començar a la porta 99, on la Peña Barcelonista Campillo de Arenas descobria la seva placa. El directiu de la Comissió de Penyes Dani Sala  va fer els honors, juntament amb el president de la penya Miguel Ángel Lechuga. Just al costat, a la porta 97, una penya cinquantenària com és la Peña Azulgrana 1961 d’Íllora deixava la seva petja a la façana de l’Estadi. José Antonio Costela, president de la penya, va retirar la cortina juntament amb Griselda Soteras, directiva de la Comissió de Penyes.

Tot seguit, Elvira Pou, també de la Comissió de Penyes, va representar el Club en l’acte d’inauguració de la placa de la Penya Blaugrana Vilanova del Vallès, junt amb el seu president, Jaume Folch. Dani Casanovas, també de la Comissió de Penyes, va inaugurar l’escut de la Peña Barcelonista de la Montaña Palentina juntament amb la seva presidenta,  Rocío Barreda.

A la porta 94, Jordi Durà va destapar l’escut de la Peña del Pestiño Azulgrana, de la província de Granada, amb el seu president Antonio Padial. Per la seva banda, la Peña Barcelonista Championdetó 2009, va descobrir la placa a la porta 88. José Agustín Roldán, president de la penya, i Xavier Ilincheta, directiu de la Comissió de Penyes, van fer els honors.  2011-04-09_INAUGURACION_ESCUDO_PB_DE_LA_CARLOTA_002.jpg

Seguint al Gol Nord, la Peña Força Blaugrana de Saragossa va inaugurar la placa a la porta 82 del Camp Nou. La presidenta de la penya, Marta Gajate, va inaugurar la placa juntament amb el directiu de la Comissió Esportiva  Antonio Castillo. Ja al lateral, la Peña Barcelonista Villatobas va descobrir el seu emblema de la mà de Manel Torrentallé, de la Comissió de Penyes, juntament amb el president José Domingo.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana