Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cardoner, amb les penyes de Castelló


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

05.04.2011 11:43

Cardoner, amb les penyes de Castelló

www.fcbarcelona.cat


En les hores prèvies al Barça – Vil.la-real, Jordi Cardoner i Casaus va assistir als actes de la XIII Trobada de Penyes Barcelonistes de Castelló que es va celebrar a La Vilavella.


Cardoner, amb les penyes de Castelló

Aprofitant el desplaçament del FC Barcelona per disputar el partit al Madrigal, les penyes de Castelló van celebrar la seva tretzena trobada de penyes barcelonistes. Com és habitual, Jordi Cardoner i Casaus, Vicepresident de l’Àrea Social del Club, acompanyat del directiu de la Comissió Social, Sergi Rosell, no es va voler perdre aquest esdeveniment en què quedava plasmat el sentiment barcelonista que es respira a la província.

Uns 400 penyistes de les comarques de Castelló van gaudir d’aquesta festa blaugrana, que va comptar amb la presència del president de la Penya Barcelonista La Vilavella, Jose Miguel Monlleó, el delegat del Consell Consultiu de Penyes per les Comarques de Castelló, Ximo Grifoll, i José Luis Jarque, Alcalde de La Vilavella. 020411_trobada_penyes_caste2.jpg

Forta presència blaugrana al municipi

La Penya Barcelonista La Vilavella compta amb uns 350 socis a les seves files. Sobre una població de 3500 habitants, la qual cosa fa que un de cada deu habitants del poble, sigui soci de la penya. Això corrobora el gran arrelament que té la penya dins el municipi, amb un poder associatiu força destacable.

Les penyes de Castelló van gaudir del seu dia de trobada en una jornada que va sortir rodona, amb la important victòria que van aconseguir els de Guardiola a l’estadi del Submarí Groc. Aquest triomf, de segur que pot marcar un abans i un després a la lliga.

Nicolau Casaus, encara present

Durant els actes de celebració, també es va tenir un especial record per a qui fou vicepresident de l’Àrea Social. L’avi de Jordi Cardoner va visitar la penya de La Vilavella durant els seus últims anys com a directiu del Club.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana