Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El 20 d'abril, enviem la fam a la porra


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

25.03.2011 09:12

El 20 d'abril, enviem la fam a la porra

www.fcbarcelona.cat


La Fundació FC Barcelona, en col•laboració amb el Banc dels Aliments porta a terme un nou projecte per ajudar als més necessitats. Un cop més, el Club té en compte el poder de convocatòria i la solidaritat de les penyes.


El 20 d'abril, enviem la fam a la porra

El Banc dels Aliments és una fundació privada que es dedica a recaptar aliments de forma gratuïta, per a repartir entre les diverses entitats benèfiques per tal que aquests arribin a les famílies més necessitades. Una de les seves premisses és que els aliments vagin a beneficiaris de la mateixa comarca on es recapten. Per a més informació, podeu consultar el web www.bancdelsaliments.org.

La porra més solidària

El futbol i la solidaritat s’aliaran un cop més per combatre la fam que tenim més a prop. S’instal•laran carpes al Camp Nou, al Palau Blaugrana, i a l’Estadi Lluís Companys el dia de la Festa del Rugbi Català, per recollir aliments. Per cada aliment que porti cadascú, es podrà apostar per un resultat de la final de la Copa del Rei que disputaran el Barça i el R. Madrid el proper 20 d’abril.

Entre tots aquells que encertin el resultat, es realitzarà un sorteig amb un premi molt especial: passar un dia a La Masia amb ex-jugadors del Futbol Club Barcelona.

Per a més informació sobre aquesta iniciativa podreu consultar el web www.enviemlafamalaporra.org , disponible a partir del dia 18 de març.

Les penyes, com sempre, importants

En un acte d’aquest tipus, el Club no podia deixar de banda les penyes, que sempre han tingut aquesta vessant solidària i amb consciència social. Les penyes podeu col•laborar amb aquesta iniciativa des de la vostra població recollint aliments, i prenent nota de les porres.

Totes les penyes que hi estigueu interessades, podreu contactar directament amb la Fundació per correu electrònic a dolors.julia@fcbarcelona.cat abans del 30 de març. La Fundació us indicarà degudament el procés que cal seguir i les dates. Com més porres tinguem, més aliments haurem recaptat. Tots els aliments que es recaptin es destinaran als més necessitats de la vostra població o comarca

Una vegada més, el FC Barcelona compta amb la vostra col•laboració. Us recordem que les penyes sou un gran exponent del teixit associatiu dins del territori, i la vostra solidaritat, contrastada des de fa temps, no hi pot faltar.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana