Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Procés de repartiment d’entrades de Copa per a les penyes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

18.03.2011 18:29

Procés de repartiment d’entrades de Copa per a les penyes

www.fcbarcelona.cat


Dimarts es van reunir els integrants de la comissió temàtica d’entrades i desplaçaments del Consell Consultiu de Penyes al Club per proposar la fórmula de repartiment de les 3.351 entrades destinades a les penyes del FC Barcelona.


Foto: arxiu FCB
Foto: arxiu FCB

La fórmula, que ja es va aplicar a la final de París amb un gran consens entre totes les parts, s’ha aplicat d’acord amb els criteris actuals aprovats pel Consell de Penyes. Recordem que el nombre d’entrades assignades per a les penyes per a la final de la Copa del Rei de Mestalla són 3.351. Durant aquest temps, fins a 1.184 penyes han demanat entrades, cosa que suposa un total de 4.707 (màxim quatre entrades per penya).

La proposta a l’hora de repartir les 3.351 entrades després de la reunió de la comissió temàtica d’entrades i desplaçaments del Consell Consultiu de Penyes del Club és la següent:

► Aplicar els coeficients per zona, que tenen en consideració el nombre de penyes i el nombre de penyistes. Per cada zona sortirà un nombre d’entrades assignades que s’hauran de repartir entre les penyes que les hagin sol•licitat.

La mitjana, per tant, és la següent:

• A Catalunya, a cada 64 penyistes els toca una entrada.
• A fora de Catalunya, a cada 40 penyistes els toca una entrada.

► S’ha aplicat de manera que a cada zona és pogués arribar a assignar dues entrades per penya, recomanant-ne un màxim de quatre. Ara bé, un cop assignada la quota d’entrades corresponent a cada zona, és potestat del delegat que les distribueixi internament a les seves penyes.

Resultat del repartiment

Fruit de l’aplicació d’aquests criteris exposats anteriorment, el resultat del repartiment de les 3.351 localitats és el següent: 3.174 entrades per a penyistes, 105 entrades per incidències, 70 entrades per als membres del Consell Consultiu de Penyes (2 per delegat) i 2 per a l’Agrupació de Penyes de Futbol.

El Club ha enviat a cada delegat la llista de les penyes de la seva zona i el nombre d’entrades assignades perquè faci una proposta de com s’ha de fer el repartiment, que es comunicarà per correu electrònic a cada penya a partir del dimarts 22 de març.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana