Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tretze escuts més al Camp Nou (III)


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

15.03.2011 13:16

Tretze escuts més al Camp Nou (III)

www.fcbarcelona.cat


El dia 5 de març, abans del partit FC Barcelona-Saragossa, un total de tretze penyes van inaugurar el seu escut a l’estadi.


Tretze escuts més al Camp Nou (III)

DSCF3093.JPG  Les inauguracions van arribar al Gol Nord, on cinc penyes més van descobrir el seu escut. La penya extremenya de Torremayor, i la Penya Blaugrana de  Monover, presidides per Juan Luis Oliva i Salvador Pérez respectivament, van destapar els seus logotips situats a la porta 84. Jordi Durà i Dani Sala, ambdós directius de la Comissió de Penyes,  van ser els representants del FC Barcelona. 

 

Dani Sala, per la seva part, va fer el doblet en inaugurar l’escut de la Peña Barcelonista de la Alberca, presidida per Antonio José Franco, situat a la porta 86. A la mateixa porta, Elvira Pou inaugurava l’emblema de la Peña Barcelonista de Atarfe, juntament amb el seu president, Miguel Lamolda. DSCF3088.JPG

 


La Penya Blaugrana de Faió, presidida per Magnòlia Mestre, va celebrar el seu acte a la porta 87. Jordi Durà va fer els honors de descobrir la placa d’aquesta penya de la Franja.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana