Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tretze escuts més al Camp Nou (II)


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

14.03.2011 09:21

Tretze escuts més al Camp Nou (II)

www.fcbarcelona.cat


El dia 5 de març, abans del partit FC Barcelona-Saragossa, un total de tretze penyes van inaugurar el seu escut a l’estadi.


Foto: Alex Caparrós (FCB)
Foto: Alex Caparrós (FCB)

2011-03-05_INAUGURACION_ESCUDOS_PB_007.jpg

El Lateral de l’estadi també va acollir quatre inauguracions de plaques. De nou, Xavier Ilincheta va representar el club en l’acte d’inauguració de l’escut de  la Penya Barcelonista de Fanzara Triplet 2009, provinent de Castelló, i presidida per Oscar Vila. Tot seguit, Griselda Soteras, també directiva de la Comissió de Penyes, va descobrir la placa de la granadina Peña Barcelonista de Vegas del Genil, juntament amb el seu president, Antonio Baron, sobre la porta 78 de l’estadi. 


Per altra banda, Dani Casanovas també va inaugurar la placa de la Peña DSCF3102.JPG Barcelonista Honrubia, juntament amb el seu president Miguel Angel Buendía. A la porta 81, Manel Costa, directiu de la Comissió de Penyes, va inaugurar l’emblema de la penya presidida per Juan Pedro Sánchez, la Peña Barcelonista Don Benito y Comarca.


Els actes van seguir a la zona del Gol Nord de l’estadi, on cinc penyes més van descobrir les seves plaques a la façana.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana