Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Tretze escuts més al Camp Nou (I)


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

11.03.2011 09:56

Tretze escuts més al Camp Nou (I)

www.fcbarcelona.cat


El dia 5 de març, abans del partit FC Barcelona-Saragossa, un total de tretze penyes van inaugurar el seu escut a l’estadi.


Fotos: Alex Caparrós (FCB)
Fotos: Alex Caparrós (FCB)

2011-03-05_INAUGURACION_ESCUDOS_PB_002.jpg

La rampa sud del Camp Nou va ser un dels emplaçaments on es van inaugurar escuts. El directiu en cap de l’Àrea Social, Pau Vilanova, també va inaugurar l’escut de la Penya Blaugrana de Montesquiu que, juntament amb el seu president Joan Martin, van descobrir la placa que deixa la petja de la penya al Camp Nou.  


Per la seva part, Dani Casanovas, directiu de la Comissió de Penyes, va inaugurar la placa de La Peña Barcelonista de Montijo, presidida per Ciriaco Rodríguez.

 

2011-03-05_INAUGURACION_ESCUDOS_PB_003.jpg 
D’altra banda, La Peña Barcelonista de Peguera va inaugurar el seu escut situat a la porta 50 de l’estadi. El seu president, José Torrubia, i el directiu de la Comissió de Penyes Xavier Ilincheta, van fer els honors de descobrir la placa. A la porta 51, Antonio Castillo, directiu de la Comissió Esportiva, va destapar l’escut de la Penya Blaugrana Figaró-Montmany, juntament amb el seu president, Joan del Amor.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana