Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Gran activitat penyística al Camp Nou


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

09.03.2011 15:25

Gran activitat penyística al Camp Nou

www.fcbarcelona.cat


Les penyes van ser protagonistes les hores abans del partit FC Barcelona – Zaragoza, durant les quals es van inaugurar tretze escuts, i es va dur a terme la presentació dels cartells de les trobades de penyes de Lleó i de Castelló.


Gran activitat penyística al Camp Nou

A primera hora de la tarda del passat 5 març, Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, va rebre a les oficines del Club la Penya Barcelonista La Vilavella i la Peña Culé La Asunción, de Llano de Navatejera. Ambdues penyes són les organitzadores de les trobades de la seva zona, que es celebraran el mes d’abril i juny, respectivament. DSCF3048.JPG

Vilanova va rebre primer la Peña Culé La Asunción, per presentar el cartell del IV Encuentro de Peñas de León y Provincia. En un ambient distès, el directiu en cap de la Comissió Social, i la delegació de la penya, encapçalada pel seu president, José Luis García, van comentar l’actualitat barcelonista, així com també els preparatius de la trobada que tindrà lloc el proper mes de juny.

Per la seva banda, la Penya Barcelonista La Vilavella va presentar el cartell de la 13a Trobada de Penyes Barcelonistes de Castelló, que tindrà lloc a principis del mes que ve. José Miguel Monlleó, president de la penya, va mostrar entusiasme en presentar la seva penya com a organitzadora de la trobada. DSCF3065.JPG

Trobada amb el Vicepresident

Més tard, els presidents de les penyes que inauguraven escut, van ser convocats davant la Oficina d’Atenció a les Penyes, donat el fet excepcional que s’inauguraven un total de tretze escuts. Tant Pau Vilanova, com el Vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner i Casaus, van estar al costat de les penyes, afegint-se a la prèvia del seu acte, amb gairebé la totalitat dels directius de les comissions Social i de Penyes.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana