Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La penya d'Olot ret homenatge a Ernest Lluch


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

09.03.2011 09:08

La penya d'Olot ret homenatge a Ernest Lluch

www.fcbarcelona.cat


La Penya Barcelonista d’Olot i Comarca va organitzar el I Memorial Ernest Lluch, acte que ret homenatge a qui fou Ministre de Sanitat i Consum entre el 1982 i el 1986.


La penya d'Olot ret homenatge a Ernest Lluch

El 25 de febrer passat, Olot va homenatjar l’economista, polític i barcelonista de pro, que va morir tràgicament ara fa onze anys en un atemptat. Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social, i el patró de la Fundació del FC Barcelona Joaquim Triadú, van ser els representants del FC Barcelona en aquest acte.

Per la seva banda, Lluís Sacrest, alcalde d’Olot i patró de la Fundació Ernest Lluch, va encapçalar la representació consistorial. La penya va ser representada per Miquel Vila, el seu president. Enric Lluch, vicepresident de la Fundació Ernest Lluch, tampoc va voler-hi faltar, seguit de diversos representants i patrons d’aquesta fundació, així com també periodistes i personatges de l’ambit barcelonista.

Donosti també hi va ser present

La Penya Blaugrana Donosti també va estar representada per la seva secretària, Sílvia Mas. Aquesta representació no hi podia faltar donada l’estreta relació que Ernest Lluch sempre va mantenir, tant amb la ciutat com amb la Reial Societat.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana