Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Una penya molt femenina estrenarà escut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

04.03.2011 10:32

Una penya molt femenina estrenarà escut

www.fcbarcelona.cat


La Penya Barcelonista de Faió, liderada per dones, inaugurarà el seu escut a l’estadi aquest dissabte, el mateix dia que el Club celebra el Dia de la Dona Treballadora.


Una penya molt femenina estrenarà escut

A Barça TV
El reportatge amb aquesta penya serà un dels continguts principals del programa ‘Infopenyes’ de Barça TV que s’estrenarà el proper dimecres 9 de març a les 23.00 h.
Faió és un poble de la Franja d’Aragó d’uns 400 habitants. La seva Penya Barcelonista es va inaugurar el 5 de setembre del 2010 i aquest dissabte col•locaran el seu escut al Camp Nou.

Una bonica coincidència

Per als membres d’aquesta penya, dirigida per dones, es dóna una bonica coincidència: estrenaran escut el mateix dia que el Club ha organitzat una llotja integrada totalment per dones , per retre un homenatge al paper històric que han tingut i tenen les dones al Barça, coincidint amb el Dia de la Dona Treballadora, que és el pròxim 8 de març.

Una junta de dones

Barxa_5-R_Grup_sopar_.Madrid_0_29-11-10.JPGAquesta penya té una junta formada per sis membres. Els quatre papers més importants recauen en dones. És el cas de la presidenta, Magnolia Mestre; la vicepresidenta, Anna Rabert; la secretària, Anabel Llop; i la tresorera, Carmen Sabaté. Als dos homes que componen la resta de la directiva, Javier Recha i Jordi Cabistany, els reserven la figura de vocals.

La presidenta i la secretària, totes dues originàries de Barcelona, van ser les principals impulsores de la creació d’aquesta penya en aquest petit poble a 20 quilòmetres de Mequinensa, a 40 de Fraga i a 70 de Lleida.

Altres curiositats

Les quatre directives que conformen la junta estan casades però cap dels seus marits és del Barça. A la penya hi ha tres dones que superen els 80 anys i la més jove, la Laia, té 11 mesos.

La delegació de dissabte

Seran 15 dones de la Penya les que faran aquest viatge per inaugurar l’escut. Sortiran a les vuit del matí de Faió i tenen prevista la seva arribada a l’estadi a les 12.30 h del migdia. Aprofitaran la seva visita a Barcelona per fer el Camp Nou Experience i conèixer l’estadi. Serà al voltant de les 18.30 h quan inauguraran la seva placa a l’estadi.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana