Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cardoner, amb la Penya de Peñíscola


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

22.02.2011 14:43

Cardoner, amb la Penya de Peñíscola

www.fcbarcelona.cat


El vicepresident de l’àrea social es va sumar a la celebració d’aquesta penya que arribava a la important fita dels 25 anys fent barcelonisme


Foto: Marcelo Tognazzolo
Foto: Marcelo Tognazzolo

Aquest dissabte, Jordi Cardoner i Casaus va ser amb la Penya de Peñíscola en la celebració de les seves noces d’argent. Així, el vicepresident va participar en el dinar commemoratiu del 25è aniversari que es va celebrar a l’Hotel Restaurant Felip II de Peníscola. 25_ANIVERSARIO_312-1.jpg

A banda del vicepresident social, l’efemèride va comptar amb l’alcalde de la població, Andrés Martínez Castellà, el delegat del Consell Consultiu de les Terres de l’Ebre, Ramon Fibla i el directiu de la Comissió Esportiva del FC Barcelona, Joan Rey.

Homenatge i reconeixements

Aquest dinar va ser molt especial per a la PB Ciutat de Peñíscola, presidida per Jordi Sanz. A l’acte hi va haver diferents moments per a reconeixements sentits.

Entre d’altres, la Penya va voler destacar el paper que han jugat a la història de l’associació els seus set fundadors i es va rendir un homenatge a Esteban Gimeno, Jaime Sanz, Montse Castella, Tomàs Castell, Carlos Caspe, Jordi Sieiro i Ramon Rovira. 25_ANIVERSARIO_347-1.jpg

En un homenatge tan sentit i un aniversari tan especial, no hi podia faltar tampoc un reconeixement als quatre presidents que ha tingut la penya, el mateix Esteban Gimeno, Juan Ignacio Crespo, Juan Vizcarro i Manuel Drago.

En el capítol d’agraïment, la penya organitzadora va voler tenir un gest d’agraïment a les penyes assistents a l’aniversari.

La PB Ciutat de Peñíscola va fer un especial reconeixement a Esteban Gimeno, president d'honor de la penya, pel seu paper cabdal en la història d'aquesta entitat.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana