Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Gran festa de les penyes a Londres


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

18.02.2011 13:37

Gran festa de les penyes a Londres

www.fcbarcelona.cat


Amb motiu del partit que va enfrontar l’Arsenal amb el FC Barcelona, les penyes barcelonistes van protagonitzar una sèrie d’actes que van fer que Londres es tenyís de blaugrana per unes hores.


Foto: Miguel Ruiz
Foto: Miguel Ruiz

El primer d’aquests actes va ser la sisena trobada de les penyes barcelonistes de Gran Bretanya. La penya amfitriona va ser la PB de Londres, que va organitzar un sopar a bord d’un vaixell varat al Tàmesi que, a més, és l’original seu de la penya. Josep Maria Barnils, directiu de la Comissió Social, va ser el representant del Club en una festa que va aplegar també nombrosos penyistes que havien arribat a la capital anglesa per veure el partit del dia següent.

Barcelonistes a Trafalgar Square

A l’endemà, les penyes barcelonistes locals i les que s’havien desplaçat per al partit des de diversos indrets del món, es van concentrar a Trafalgar Square per fer sentir a la ciutat de Londres el sentiment culer. Després d’aquest aplec, les penyes es van dirigir a la seu de la PB de Londres per celebrar un dinar popular i començar a escalfar motors per al partit del vespre.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana