Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Més entrades disponibles al web


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

15.02.2011 09:29

Més entrades disponibles al web

www.fcbarcelona.cat


El Club posa a disposició de les penyes una oferta més extensa i variada d’entrades a través del web de ‘ticketing’, donant més facilitats a la seva assistència per als partits disputats a l’estadi.


Més entrades disponibles al web

Les penyes ja podeu tenir més opcions a l’hora de comprar entrades a través de la venda per Internet. A partir del partit davant del Saragossa, la oferta s’amplia a més de 100 boques, per la qual cosa podreu escollir les entrades en més d’un terç de l’estadi.

A poc a poc, el Club va millorant el servei per tal que les penyes omplin l’estadi diumenge rere diumenge. A través del web, efectueu la compra directa i, per tant, no cal esperar cap tipus de confirmació. A més, podeu imprimir les entrades des de casa, la qual cosa facilita el desplaçament.

Condicions avantatjoses

Recordem que, a més, si compreu les entrades a través del web, gaudiu d’un 15% de descompte i no hi ha cap mena de despesa de gestió a partir de l’onzena entrada.

La clau, el codi i una targeta de crèdit

Per comprar entrades a través del web, només cal introduir la clau i el codi secret de la vostra penya, i facilitar una targeta bancària per efectuar el pagament.

Cliqueu aquí per comprar entrades.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana