Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Èxit de Rosell a Illora


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

12.02.2011 22:24

Èxit de Rosell a Illora

Xavi Tauler (enviat especial)


El president Sandro Rosell ha visitat la Penya Blaugrana d’Illora (Granada) amb motiu de les seves noces d’or i ha seguit els partits del Barça de futbol i bàsquet, respectivament.


Fotos: Parapanda Radio i de Josep Maria Arolas
Fotos: Parapanda Radio i de Josep Maria Arolas

La PB d’Illora, mig segle sobrevivint
La PB d’Illora ha fet cinquanta anys amb el mèrit de ser del Barça a fora de Catalunya. A Illora hi ha molts més seguidors del Reial Madrid, però, tot i això, la penya ha continuat endavant fins arribar als cinquanta anys com a ambaixadora del Barça en el seu territori.

La població d’Illora (Granada) ha rebut amb els braços oberts al president del FC Barcelona, Sandro Rosell, amb motiu dels cinquanta anys de la penya d’aquesta localitat. El màxim mandatari blaugrana, acompanyat pel cap de la Comissió Social, Pau Vilanova, ha recordat, enmig d’una gran expectació infantil, que “l’objectiu del Club és que tots els nens del món siguin del Barça, perquè aquest Club és un sentiment”. D’altra banda, Rosell també ha agraït la passió pel Barça que es despertava entre els penyistes d’Illora.

Primera penya cinquantenària d’Andalusia

camiseta.JPGLa PB d’Illora (Granada) és la primera penya que arriba a aquesta magnífica xifra a la Comunitat d’Andalusia i la segona que fa cinquanta anys i que és de fora de Catalunya. Rodejat de gran expectació, el màxim mandatari del FC Barcelona ha estat al local social de la penya, on ha destapat la placa commemorativa d’aquests cinquanta anys. En la seva visita, Rosell també ha saludat l’alcalde d’Illora, Francisco Doménec, que li ha regalat una samarreta de l’equip local, la UD Illora, amb el nom del president blaugrana estampat al dorsal. També ha participat de les festes de la penya l’exjugador del Barça de la dècada dels vuitanta conegut com a Lobo Carrasco.

Pendent de Gijón i Madrid

ROSELL.603.JPGEl president del FC Barcelona, tot i estar amb les penyes de Granada, ha estat molt atent als partits que disputaven el primer equip de futbol a Gijón i el Regal Barça de bàsquet a Madrid. Una pantalla gegant situada al saló d’actes d’Illora ha permès gaudir d’una tarda de futbol i bàsquet blaugrana amb final feliç per la victòria del Regal Barça (92-73). Sandro Rosell viatjarà demà a Madrid per estar present a la primera final de Copa del Rei que disputa l’equip de bàsquet des que és president blaugrana.

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana