Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Cordialitat absoluta abans del Barça-Atlètic


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

08.02.2011 09:51

Cordialitat absoluta abans del Barça-Atlètic

www.fcbarcelona.cat


Dins del marc d’Aficiones Unidas, representants del FC Barcelona i de l’Atlètic de Madrid, i de les seves respectives penyes, van celebrar un dinar de germanor.


En la prèvia del partit FC Barcelona-Atlètic de Madrid de dissabte, diversos representants de l’àrea social d’ambdós clubs van reunir-se al Restaurant Visual de la Torre Catalunya amb la finalitat de donar exemple de sana rivalitat, sense oblidar la cordialitat. Julián Del Casar i Fernando Romero, president i vicepresident respectivament de la Federació de Penyes Atlètiques, juntament amb Fernando Fariza, director de l’Àrea Social, van ser els representants per part de l’equip matalasser.

Per la seva banda, el Club va estar representat per Edmundo Bazo, delegat del Consell Consultiu de Penyes per Madrid, Josep Ramón Vidal-Abarca, directiu de l’Àrea Econòmica i Estratègica, i Pau Vilanova, directiu en cap de la Comissió Social.

Els representants de cada club van intercanviar punts de vista quant a l’evolució dels moviments penyístics per posar punts en comú i poder treballar d’una manera conjunta. Es va parlar del fet que és bona la rivalitat entre les aficions, com a gran actiu del futbol, sempre que aquesta es mogui des del respecte i la no violència.
Cordialitat absoluta abans del Barça-Atlètic


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana