Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Penyes Baix Llobregat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Eleccions 2009 Delegat Consell Consultiu

13.10.2009 17:23

Penyes Baix Llobregat

El FC BARCELONA, en compliment de la normativa vigent, convoca eleccions al Consell Consultiu de les Penyes del Baix Llobregat segons el procediment establert en la mateixa.


Calendari

- A partir del 9 de octubre de 2009, el Club enviarà per correu a totes les PENYES OFICIALS del Baix Llobregat que compleixin la normativa la informació sobre el procés electoral i el model d’aval electoral indicat en la mateixa.

- Totes les propostes a Delegat/da hauran de ser presentades, per escrit al FC BARCELONA abans del dia 25 de octubre de 2009, adjuntant els avals electorals originals abans esmentats, quedant-se una còpia d’aquests els candidats/es corresponents. Per tal de facilitar i garantir la rebuda de la documentació, es proposa i recomana que, també abans del 21 de octubre de 2009, les propostes a Delegat/a i els avals, es facin arribar al Club via fax, 93.496.37.71 i/o correu electrònic penyes@fcbarcelona.cat.

- El 26 de octubre de 2009 el Club procedirà a la proclamació de les candidatures a Delegat/da del Baix Llobregat .


- La votació presencial s’efectuarà el dia 29 de octubre de 2009

El FC Barcelona us convida a participar activament en aquest procés electoral i especialment en l’acte de votació, escrutini i proclamació del delegat
Penyes Baix Llobregat
Per sol·licitar més informació
Per a qualsevol aclariment, informació i consulta sobre la temàtica esmentada, podeu trucar al club al telèfon: 902 1899 00, fax: 93 4963771 i correu electrònic: penyes@fcbarcelona.cat.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana