Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


'Terra de passions', a Barça TV


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

28.06.2009 11:12

'Terra de passions', a Barça TV

Míriam Nadal


La final de Roma i el Barça del triplet vist a través de la mirada d’uns pagesos molt blaugranes. El reportatge 'Terra de passions' de Barça TV reviu aquesta personal història en clau culé.


El proper dimarts 30 de juny s’estrena un nou reportatge que mostra la força que té el Barça en el sí de la societat i sobretot, en persones i col•lectius d’àmbits ben diferents. En aquest cas, es tracta de ‘Terra de Passions’, un reportatge de 13 minuts sobre pagesos, intensos seguidors del Barça, que pertanyen a les penyes de Maials, al Segrià, i d’Avià, al Berguedà.

Gràcies al testimoni de dos pagesos de Maials –pare i fill-, d’un ramader d’Avià, i dels presidents de les dues penyes del Segrià i del Berguedà, Barça TV viu el triplet i la final de Roma a través de la mirada d’aquest Barça més rural.

Pagesos i ramaders ben blaugranes

passions_2.jpgEn Sebastià Florensa i el seu fill, Pere, pagesos, expliquen com viuen el Barça en família i a més de dues hores de carretera del Camp Nou. També ensenyen com fan i com és el seu dia a dia al camp. Tot i les dificultats geogràfiques, mostren la passió que senten pels colors blaugrana.

A Avià, al Berguedà, a través del delegat del Consell Consultiu de Penyes i president de la Penya del poble, Ramon Burniols, es descobreix la rèplica de la Font de Canaletes que hi ha al municipi i a un ramader i penyista, en Josep Casavella, que mostra com intenta compatibilitzar la passió de seguir el Barça amb el seu dia a dia amb les vaques.

Moltes maneres de ser del Barça

Mostrar l’activitat d’aquestes penyes, com segueixen els partits malgrat les distàncies geogràfiques i com és la vida per aquests treballadors incansables, són els objectius principals d’aquest reportatge.
'Terra de passions', a Barça TV

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


El Barça de proximitat
Després de la Penya del Taxi, de la Penya de Mercabarna, dels pastissers de la Penya de Can Baró i de la Penya Caracas Azulgrana, ara és el torn d’aquest Barça més rural a la televisió del club. Aquest espai dins del programa 'Porta 104' serveix per conèixer penyes amb profunditat. Si en l’ ‘Infopenyes’ setmanal es tracta l’actualitat del món penyístic, aquests reportatges volen ser el mirall del que el Barça representa a diferents pobles i col•lectius de Catalunya.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana