Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La PB de Manlleu celebra el seu 38è aniversari


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

19.04.2010 13:22

La PB de Manlleu celebra el seu 38è aniversari

www.fcbarcelona.cat


Els penyistes de Manlleu van celebrar el seu 38è aniversari amb una gran botifarrada i amb el bon regust de boca de la victòria del Barça al Bernabéu. Els vicepresidents Jaume Ferrer i Albert Perrín van representar el club.


Un total de 130 penyistes eufòrics van rebre els vicepresidents Jaume Ferrer i Albert Perrín com a representants del club en aquest 38è aniversari de la PB de Manlleu. A l’aniversari també van assistir el directiu de la Comissió Social, Enric Nadeu, i els directius de la Comissió Esportiva, Jordi Orriols i Valentí Baulenas.
 
L’acte, com cada any, s’organitza després del clàssic al Bernabéu i coincidint amb l’aplec de la botifarrada a Manlleu. Aquest cop, per tant, tot eren somriures després de la important victòria del Barça per 0 a 2 a Madrid. El partit va ser el principal tema de conversa entre els culers assistents.
 
Un convidat inesperat
 
La copa del Mundial de clubs va ser la sorpresa d’aquesta festa. Després de tres mesos viatjant per Catalunya, el trofeu intercontinental recalava per primer cop en una penya blaugrana, i era l’objectiu de totes les mirades.
La PB de Manlleu celebra el seu 38è aniversari


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana