Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Dimecres, sorteig per assistir al Madrid-Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

30.03.2010 20:31

Dimecres, sorteig per assistir al Madrid-Barça

www.barcelona.cat


El FC Barcelona farà aquest dimecres un sorteig, entre les 177 penyes que han sol•licitat localitats per al partit Reial Madrid-Barça, per repartir les 106 entrades disponibles.


Com era de preveure, la demanda de peticions d’entrades per part de les penyes per viure en directe el clàssic al Santiago Bernabéu (dissabte 10 d'abril, a les 22 hores) ha superat la reduïda disponibilitat de tiquets, xifrada en 106 entrades.
 
El club ha optat per fer un sorteig que determini quines penyes barcelonistes podran assistir al Reial Madrid-Barça del proper 10 d’abril. Aquest sorteig es farà davant notari. Durant el mateix dimecres, el Departament de Penyes es posarà en contacte amb totes les penyes que han sol·licitat entrades per a aquest partit, per confirmar la disponibilitat de la seva entrada.
 
Una entrada per a cada penya
 
Les penyes agraciades en el sorteig podran disposar d’una única entrada a un preu de 60 euros. Les penyes de Catalunya podran recollir la seva entrada a les taquilles del club els dies 7 i 8 d’abril, de 9 a 13.30 hores, i el dia 9 d’abril, de 9 a 14.30 hores. Per fer la recollida, el president de la penya haurà de portar la credencial de la penya. En cas que el president no pugui recollir-la, caldrà portar la seva autorització per escrit.
 
Les penyes de fora de Catalunya rebran la seva entrada al domicili que indiquin.
Per consultar les bases del sorteig fes clic aquí.
Foto: Miguel Ruiz
Foto: Miguel Ruiz


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana