Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les penyes d’Andalusia es reuneixen a Còrdova


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

29.03.2010 10:31

Les penyes d’Andalusia es reuneixen a Còrdova

www.fcbarcelona.cat


Tres dies d’activitats relacionades amb el futbol i amb el FC Barcelona van reunir als penyistes andalusos al seu novè congrés.


PB_VILLAFRANCA.JPGLa ciutat de Còrdova va acollir tres dies de jornades de barcelonisme i futbol en el Novè Congrés de Penyes Barcelonistes d’Andalusia, Ceuta i Melilla els dies 19, 20 i 21 de març. L’agenda va incloure activitats per a tots els gustos i edats. Per als més petits, es van fer classes de futbol a 200 nens de clubs esportius de Còrdova. Per als més grans, hi va haver col·loquis, sopars i regals. 
 
Congrés i sopar de gala
 
El Congrés va comptar amb la presència dels exjugadors Lobo Carrasco, Miguel Reina i Ricardo Serna, molt ben acollits pels assistents. En representació del club hi van acudir els directius CON_LOS_2_DIRECTIVOS_DEL_FC_BARCELONA.JPGXavier Bagués i Josep-Ignasi Macià. En el Congrés es van tractar diferents aspectes del moviment penyístic en l’àmbit andalús. I és que les penyes andaluses han demostrat sempre el seu compromís amb el Barça.
El sopar de gala es va fer a les cavallerisses reials i va reunir unes 250 persones. L’ambient va estar amenitzat per l’ Orquestra Sonora Band, després dels protocol·laris intercanvis de presents i sortejos.
Les penyes d’Andalusia es reuneixen a Còrdova
El pròxim congrés, a Andújar
El proper congrés de les penyes d’Andalusia, Ceuta i Melilla es farà a la ciutat d’Andújar, Jaén.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana