Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


129 penyes aniran a Londres


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

24.03.2010 17:50

129 penyes aniran a Londres

www.fcbarcelona.cat


468 penyistes han obtingut entrades per viure el partit entre l’Arsenal i el FC Barcelona dels quarts de final de la Lliga de Campions corresponent als quarts de final de la Lliga de Campions, que es disputarà el proper 31 de març.


FCB_-_STUTTGART_x83x.JPGUn cop més, els penyistes han demostrat que sempre estan amb l’equip. En aquesta ocasió, viatjaran a Londres per fer sentir els jugadors blaugrana com a casa.
 
El món penyístic estarà molt ben representat a l’Emirates Stadium, on esperen viure una gran nit europea. I és que 468 penyistes de 129 penyes d’arreu del món donaran suport a l’equip a Anglaterra.
 
Recollida i pagament
 
Les entrades s’hauran de recollir i abonar a les taquilles de l’accés número 14 del club el dijous 25 de març, entre les 9.30 h i les 13.30 h i entre les 15.30 h i les 18 h. També es podran anar a buscar el divendres 26, de les 9 h a les 14.30 h i el dissabte 27, de les 9 h a les 13.30 h.  
 
Per recollir-les caldrà presentar la credencial original i l’autorització del president de la penya. Les penyes que no puguin anar a buscar les entrades a les taquilles del club en els dies assignats, podran fer-ho en una taquilla reservada a l’Emirates Stadium de Londres.
 
Per agilitzar el tràmit, el club recomana que es porti imprès el correu electrònic de confirmació de la sol·licitud de les entrades, enviat en el moment de formalitzar la inscripció. 
129 penyes aniran a Londres


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana