Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


20 anys de la Penya Don Quijote de Schaffhausen


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

penyes

15.03.2010 16:32

20 anys de la Penya Don Quijote de Schaffhausen

www.fcbarcelona.cat


Dissabte passat, la Penya Don Quijote de Schaffhausen va celebrar el seu 20è aniversari amb la presència del vicepresident primer, Alfons Godall, i el directiu Josep-Ignasi Macià.


DSCF9915.JPGLa penya organitzadora de la Trobada Mundial de Penyes del 1997 ha estat de festa aquest cap de setmana passat. I és que la Penya Don Quijote de Schaffhausen ha celebrat els seus 20 anys de vida.
 
Aquesta important efemèride va comptar amb la representació institucional del vicepresident primer, Alfons Godall i del directiu de l’àrea social, Josep-Ignasi Macià.
 
L’acte va començar amb l’assemblea d’aquesta associació, duta a terme en una sala d’actes del poble d’Uhwiesen, localitat situada a pocs quilòmetres de Schaffhausen. Abans de l’inici d’aquesta reunió ordinària, Godall va enviar una salutació i agraïment a tots els presents.
 
Himne especial
 
DSCF9970.JPGDesprés d’aquesta assemblea, la comitiva blaugrana va poder gaudir del Cor de la Penya que, entra altres cançons del seu repertori, va cantar l’Himne del Barça en alemany.
 
En el sopar de celebració de l’efemèride, hi van assistir més de 100 persones, que van degustar productes típics de la zona. Després de sopar, com és habitual en aquests actes, es va fer l’habitual intercanvi d’obsequis entre la Penya presidida pel català Pere Planas i el vicepresident primer del club.
 
Les autoritats de la zona van assistir a aquesta celebració. Tant els membres de la penya com els polítics van agrair la presència de directius del club. I és que, des de la Trobada Mundial del 1997, és l’acte més important que acollien.
    
Foto: Jordi Mora
Foto: Jordi Mora


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana