Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Calaceit inaugura amb gran èxit la seva penya barcelonista


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

17.02.2010 16:19

Calaceit inaugura amb gran èxit la seva penya barcelonista

www.fcbarcelona.cat


La localitat aragonesa de Calaceit es va tenyir de blaugrana per celebrar la inauguració de la seva penya barcelonista.


3769.jpgMés de 300 persones, d’un poble de 1.200 habitants, van desbordar el local de l’entitat, fins i tot amb la presència de les penyes del Madrid i del Saragossa. Josep-Ignasi Macià, directiu del FC Barcelona, acompanyat per l’exjugador Julio Alberto Moreno, van presidir la festa en representació del club.

Les copes del triplet, la sorpresa de la nit

3804.jpgEls actes van començar amb una recepció a l’ajuntament que va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Rosa M. Doménech, seguida d’una exposició fotogràfica del Barça dels anys 70. Posteriorment, la celebració es va traslladar al local de la penya, on es va presentar una escultura de les 6 copes, donada per Lluís Ribalta. A les 9 del vespre, la penya va quedar oficialment inaugurada amb un tast de vi de Calaceit, un bon preludi del sopar d’inauguració, al qual van assistir unes cent persones. El sopar va estar presidit per les copes del triplet, el secret més ben guardat de la vetllada i que va ser l’objectiu de tots els flaixos.

Reconeixement del paper de les penyes

Després de l’intercanvi de presents, el president de la penya, Juan Antonio Insa, va remarcar la importància d’aquesta entitat, que té com a socis el 15% dels habitants del poble. Julio Alberto va agrair el suport de les penyes i Josep-Ignasi Macià va oferir els títols als aficionats i penyistes en reconeixement de la seva funció en un club com el Barça.
Calaceit inaugura amb gran èxit la seva penya barcelonista


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana