Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les penyes descobreixen la Ciutat Esportiva


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

19.01.2010 12:51

Les penyes descobreixen la Ciutat Esportiva

www.fcbarcelona.cat


Les penyes del Barça van visitar la Ciutat Esportiva i van fer balanç de la situació del club amb els seus màxims responsables.


La Ciutat Esportiva, que enguany celebra el primer any de vida esportiva, va tenir aquest dilluns una visita multitudinària. Un total de 400 penyistes blaugranes es van congregar per reunir-se amb els màxims responsables de l’Àrea Social de l’entitat.

Per segon any consecutiu, el club s’ha trobat amb les penyes per fer balanç. Si l’any passat la trobada es va fer a la Sala París, en aquesta ocasió la coincidència amb l’aniversari de la Ciutat Esportiva ha fet possible que aquesta trobada es faci a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

Màxims responsables de l’àrea

2010-01-18_REUNION_PExAS_016.jpgAixí, el vicepresident primer, Alfons Godall, el vicepresident de Relacions Institucionals, Albert Perrín, i els directius responsables de l’Àrea de Penyes, Xavier Bagués, Patrick Auset i Josep-Ignasi Macià, van posar en comú els projectes de l’entitat i van fer balanç del 2009 amb els penyistes.

En aquest acte a la Ciutat Esportiva, també hi van assistir els màxims responsables executius de cadascuna de les seccions professionals. Les penyes van poder sentir de prop les idees i valoracions de Txiki Begiristain, Joan Creus i Quim Paüls, secretaris tècnics de les seccions de futbol, bàsquet i hoquei patins, respectivament. Enric Masip, que està seguint l’Europeu d’handbol, i Marc Carmona, que no hi va poder assistir, es van adreçar els assistents a través d’un vídeo.

Coneixen l’espai d’entrenament

2010-01-18_REUNION_PExAS_011.jpgEl primer que van fer aquests penyistes va ser visitar les instal·lacions en què s’entrenen els futbolistes del planter per acabar a la grada del Camp 1, on s’exerciten els de Pep Guardiola. Molts penyistes van aprofitar l’ocasió per fotografiar-se en aquestes instal·lacions.

Després d’aquest ‘tour’ guiat, va començar la reunió pròpiament dita amb l’exposició dels diferents àmbits per Alfons Godall, màxim responsable de la directiva a l’Àrea Social. A continuació, els penyistes van poder intervenir en el torn de precs i preguntes. En finalitzar l’acte, hi va haver un sopar a les mateixes instal·lacions blaugrana.Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
Fotos: Àlex Caparrós (FCB)
La resta, aquest dimarts
Les penyes que aquest dilluns van assistir a la reunió eren les de Bages, Berguedà, la Cerdanya, Maresme, Anoia, Penedès, Garraf, Girona. Osona, Ripollès, Catalunya Nord, Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Maestrat. Aquest dimarts visitaran la Ciutat Esportiva la resta de penyes de Catalunya.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana