Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Més aparcament per a les penyes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

15.01.2010 18:51

Més aparcament per a les penyes

www.fcbarcelona.cat


L’obertura del carrer Martí i Franquès suposarà més i millors aparcaments per a les penyes que es desplacen en autocar al Camp Nou els dies de partit. Quan el Barça jugui a casa, aquest carrer es restringirà a l’aparcament d’aquests vehicles.


Després de mesos d’obres, el carrer Martí i Franquès ha obert les seves portes a la circulació, creant una nova via directa d’accés i sortida entre el Camp Nou i la Diagonal. A banda de descongestionar la circulació de la zona, el condicionament i l'obertura del carrer i de l’esplanada annexa suposa un avantatge per a les penyes, que recuperaran un espai exclusiu per a l’aparcament dels autocars.

Exclusivitat per als autocars

Aquest dissabte el FC Barcelona rep el Sevilla en el partit de la 18a jornada de Lliga. Serà aleshores quan, des de primera hora del matí, s’engegui l’operativa que tancarà el carrer Martí i Franquès i el parc de la Bederrida (aparcaments dels estudiants i antiga zona de la carpa Movistar) als vehicles particulars permetent l’accés exclusiu dels autocars de les penyes. Això és possible gràcies a un conveni existent entre el club i la Universitat de Barcelona i a la col·laboració del cos de Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana.

Quatre beneficis importants

Un increment de capacitat, una major comoditat i amplitud d’espais per als autocars, un considerable augment en la fluïdesa d’aparcament i sortida de vehicles i la proximitat a l’estadi són els principals avantatges d’una iniciativa que busca alleugerir i donar solució als problemes d’aparcament que es generen en els dies de partit.

Plaça per a 300 autocars

2010-01-14_APARCAMIENTO_AUTOBUSES_PExAS_001.jpgEls canvis al carrer i al parc de la Bederrida permetran obtenir una capacitat per a un màxim de 300 autocars de penyes i aficionats. D’altra banda però, està previst, en les properes setmanes, disposar de més aparcaments al carrer Menéndez Pelayo, que s’utilitzaran especialment per als autocars que transporten l’afició rival.

De la sorra a l’asfalt

La ubicació de la zona d’aparcament dels autocars de les penyes barcelonistes no variarà considerablement pel que fa als últims mesos, ja que continuarà entre el carrer Joan XXIII i la Diagonal. No obstant això, les dimensions i l’estat de l’espai sí que ho han fet amb el condicionament, l'obertura i l'ampliació del carrer Martí i Franquès i l’asfaltat de l’esplanada de l’antiga zona de la carpa Movistar.
Fotos: Álex Caparrós - FCB
Fotos: Álex Caparrós - FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Amb voluntat de descongestionar les Corts
A banda de derivar en una millora per a l’aparcament, l’obertura del carrer Martí i Franquès com a via de connexió entre el carrer Joan XXIII i l’Avinguda Diagonal és una qüestió que es té en compte en el projecte de descongestió del trànsit del barri de les Corts. I és que la densa circulació que es crea els dies de partit al Camp Nou genera una congestió que afecta la sortida de la ciutat per la Diagonal i l’accés a l’Hospitalet.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana