Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Nova reunió fructífera amb les penyes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

12.12.2008 10:47

Nova reunió fructífera amb les penyes

www.fcbarcelona.cat


Les penyes del Bages, el Berguedà, la Cerdanya, Lleida Sud i Ponent Nord van tenir l’oportunitat d’assistir, el dimecres passat, a la tercera reunió que fa el club amb les penyes del FC Barcelona.


Joan Laporta va presidir la tercera reunió amb les penyes envoltat d’una atmosfera molt optimista. I és que tant ell com el vicepresident Alfons Godall, els directius Xavier Bagués i Patrick Auset i els directius de la Comissió Social Pere Jané i Josep Ignasi Macià van rebre una gran ovació a l’inici de la trobada.

El president va fer un discurs molt prudent amb vista al clàssic de dissabte i va comentar que el més important és guanyar-lo.

On estem i cap on anem

Com en les reunions anteriors, el vicepresident Alfons Godall va explicar als penyistes assistents els projectes encetats des de l’any 2003 fins a dia d’avui. Godall va aprofitar l’ocasió per donar a 10-12-08_PExAS_04.jpgconèixer dos nous projectes destacats com són l’acord solidari amb Nike i l’ACNUR amb MÉS i el nou sistema de compra d’entrades a través del web del club, que també tindrà una aplicació per a les penyes i amb el qual es podran imprimir les entrades des de casa.

El vicepresident també va fer una anàlisi de la situació en què es troba el club. En general, la valoració és molt positiva ja que el primer equip, de moment, funciona molt bé a mans de Josep Guardiola. Econòmicament el Barça ocupa un dels primers llocs en ingressos; té socis estratègics molt importants, com Nike, i es treballa per associar-se amb d’altres en l’àmbit global. A més, té un compromís social molt important gràcies amb els acords amb l’UNICEF, l’ACNUR i la Unesco.

Els penyistes hi diuen la seva

Un cop finalitzada la intervenció d’Alfons Godall els penyistes van poder dirigir-se als representants del FC Barcelona. Molts barcelonistes van lloar aquesta iniciativa del club de tenir un contacte més directe entre la Junta Directiva i les penyes. 10-12-08_PExAS_21.jpg

Godall va prendre bona nota de les idees proposades pels penyistes vinguts del Bages, el Berguedà i la Cerdanya, Lleida Sud i Ponent Nord. Entre els temes exposats més destacats van sorgir les eleccions del Consell Consultiu de Penyes, que es faran els propers mesos, els horaris dels partits que imposen les televisions i l’estudi de la nova fórmula de la Trobada Mundial de Penyes.

Més tard, en un ambient més distès, els presidents de penyes van poder dirigir-se als directius del FC Barcelona durant l’aperitiu organitzat a les Llotges Noves de l’estadi. Aquesta va ser una nova jornada de germanor barcelonista de la qual tothom va sortir molt satisfet.
Nova reunió fructífera amb les penyes
Dues reunions més a l’estadi
El proper mes de gener s’organitzaran a l’estadi dues reunions més amb penyes per completar totes les zones de Catalunya. Així, en principi, el 13 de gener vindran les penyes del Vallès Oriental, el Vallès Occidental i el Baix Llobregat. I el 19 de gener hi assistiran les de Barcelona Oriental, Barcelona Occidental i Barcelonès Nord.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana