Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta: “Volem escoltar a totes les penyes”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

25.11.2008 18:32

Laporta: “Volem escoltar a totes les penyes”

www.fcbarcelona.cat


Joan Laporta va rebre a més de 150 barcelonistes a la segona reunió amb les penyes celebrada dilluns a les instal•lacions del club. Amb aquestes reunions, la Junta Directiva vol arribar a les penyes d’una manera més clara.


La segona trobada amb les penyes va tenir com a protagonistes les vingudes de la Catalunya Nord i Andorra, Girona Nord, Girona Sud, el Maresme i Osona i Ripollès. Gairebé totes les penyes d’aquelles zones van assistir a un acte en el qual es van aplegar més 150 penyistes.

El president, amb les penyes qm3d9898.jpg

La reunió es va iniciar amb el discurs del president Laporta, qui va destacar la tasca tant important que fan les penyes en els seus respectius territoris. “Vosaltres sou una part molt important de l’ànima del Barça” va assegurar. 

“Volem escoltar a totes les penyes mitjançant actes com el d’avui i intentarem buscar solucions als temes que us preocupen” va afegir el president barcelonista.

Alfons Godall explica el projecte

Després del parlament del President va agafar la paraula el vicepresident Alfons Godall, qui, acompanyat dels directius Xavier Bagués i Patrick Auset, i del directiu de la Comissió Social Xavier Ferrer, va explicar als penyistes assistents quins són els reptes del FC Barcelona i de les penyes.

Durant la presentació es va posar molt d’èmfasi en els projectes penyístics. I és que ben aviat es faran eleccions al Consell Consultiu de Penyes i s’actualitzarà el cens de penyes, entre altres molts més projectes engegats.

Feed-back amb les penyes

Per finalitzar la reunió, les penyes van poder dir la seva i van fer algunes propostes als directius barcelonistes. Els horaris dels partits, el rejoveniment de les penyes i l’animació a l’Estadi van ser els qm3d9910.jpgtemes que més van destacar les penyes.

L’acte es va tancar a les Llotges Noves, on tots els penyistes van poder gaudir d’un aperitiu. Els barcelonistes van tornar a casa amb satisfacció general després d’una jornada fructífera on tothom va poder dirigir-se als directius responsables de l’Àrea Social-Penyes.

Laporta: “Volem escoltar a totes les penyes”
La propera reunió
La següent reunió amb les penyes està prevista per al pròxim 10 de desembre. Aquell dia serà el torn del Bages, Berguedà i la Cerdanya, Lleida Sud i Ponent Nord 


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana