Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Èxit de la primera reunió amb les penyes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

21.11.2008 12:04

Èxit de la primera reunió amb les penyes

www.fcbarcelona.cat


Aquest dijous va tenir lloc la primera de les cinc reunions que el FC Barcelona té previstes amb les penyes de Catalunya amb la finalitat d’explicar els projectes del club de la manera més directa.


Les penyes barcelonistes de la Tarragona Nord, de les Terres de l’Ebre i de l’Anoia, el Penedès i el Garraf van ser aquest dijous les protagonistes de la primera trobada de les cinc que l’entitat vol fer amb l’objectiu d’informar-les dels projectes previstos, en què les penyes són considerades l’element principal. La reunió va tenir lloc al Camp Nou, i de les cent penyes convocades, i han assistit representants d’unes setanta.

La reunió es va iniciar amb una visita al Museu del Barça, amb la qual els penyistes van gaudir d’allò més. Un cop finalitzada, tots plegats es van reunir a la Sala París de l’estadi, on els esperaven el president Joan Laporta i el vicepresident Alfons Godall. A més, també van representar el club els directius Patrick Auset i Xavier Bagués, així com els directius de la Comissió Social Enric Nadeu i Gabriel Cid.

Discurs del president

QM3D9216.jpgJoan Laporta va donar la benvinguda als representants de les diferents penyes assistents amb un discurs en què, després de demanar-los “prudència” amb els resultats esportius que està aconseguint el primer equip i afirmar amb rotunditat que “s’està fent una bona feina”, va expressar en veu alta el seu desig que “hi hagi més comunicació entre la Junta Directiva i les penyes”. “Volem tenir més contacte amb vosaltres, i esperem millorar la relació entre el club i les penyes”, va indicar el president blaugrana.

Un repàs al present, passat i futur

QM3D9197.jpgSeguidament, el vicepresident Alfons Godall va fer una radiografia dels moments més importants de la història del club, incidint especialment en l’aposta esportiva amb Josep Guardiola al capdavant del primer equip; en el model Barça des de l’arribada de la Junta Directiva actual, l’any 2003, fins al 2010; en el valor que es dóna al desenvolupament del patrimoni i el valor immobiliari; en el significat del ‘més que un club al món’; i altres temes com la Nova Masia, els projectes de la Fundació; els programes de col·laboració amb l’ONU, el nou Camp Nou de Norman Foster o l’aliança amb la MLS (Major League Soccer), entre d’altres.

Compromís amb els penyistes

QM3D9272.jpgCom no podia ser d’una altra manera, Godall es va centrar després en la relació del club amb les penyes per fer un repàs dels objectius assolits des del 2003 fins al 2006 i dels objectius que es pretenen aconseguir fins al final del mandat de la Junta Directiva, l’any 2010: elevar el nivell de servei i la comunicació, fer Barça al territori, créixer al món i revitalitzar el moviment penyístic.

Després de l’habitual torn de preguntes, un aperitiu a les Llotges Noves del Camp Nou va posar punt i final a aquesta reunió. La propera tindrà lloc el 24 de novembre.
Èxit de la primera reunió amb les penyes
Satisfacció general
Un cop finalitzada aquesta primera reunió al Camp Nou amb algunes de les penyes barcelonistes de Catalunya, el vicepresident Alfons Godall en va fer una valoració molt positiva: “Penso que aquesta trobada ha estat tot un èxit d’assistència, tal com ho demostra el fet que hagin vingut pràcticament totes les penyes de les zones que hi havia convocades.

En aquest sentit, Godall va destacar la bona comunicació que es va establir durant el torn de preguntes: “Crec que els va interessar molt tot el que va dir el president i nosaltres hem escoltat les seves peticions i els seus punts de vista en el torn de paraules. Són coses que tindrem en consideració”.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana