Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les Penyes, de celebració


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

17.11.2008 12:15

Les Penyes, de celebració

www.fcbarcelona.cat


Aquest diumenge, el vicepresident primer Alfons Godall va representar el FC Barcelona en el 50è aniversari de la Penya Barcelonista de Poblenou. El cap de setmana, a més, ha estat carregat d’aniversaris penyístics.


El Casino L’Aliança de Poblenou va viure aquest diumenge el punt àlgid del cinquantè aniversari de la Penya Barcelonista de Poblenou, fundada el 1958.

Alfons Godall, vicepresident primer del Barça, va representar el club en aquesta important efemèride. El president Joan Laporta, que aquest cap de setmana ha acompanyat el primer equip a Huelva, va rebre la Penya barcelonina a la Llotja del partit del Benidorm , on els va lliurar un record commemoratiu d’aquest important aniversari.

Representació blaugrana

161108_penya_barcelonista_p3.jpgA banda de Godall, van ser amb la Penya el director de l’Escola de Futbol i exjugador del FC Barcelona, Julio Alberto Moreno, el també exfutbolista Pep Moratalla i el president de l’Agrupació Barça Veterans, Ramon Alfonseda.

Com és habitual en aquests actes, no hi van faltar Pere Razzauti, del Consell Consultiu de Penyes, i Elvira Pou, de la Comissió Social. L’Ajuntament de Barcelona hi va estar representat a través del regidor del districte, Paco Narváez.

151108_Sopar_Penya_St_Just.3jpg.jpgAquest va ser un dels molts aniversaris que s’han celebrat aquest cap de setmana, ple d’efemèrides en blaugrana. Divendres van coincidir dos 25ens aniversaris: el de la Penya de Sant Just i el de la Penya de La Garriga.
Les Penyes, de celebració
Moltes efemèrides
La resta d’aniversaris penyístics que han tingut lloc són els següents: l’11è Aniversari de la PB Totana; el 10è de la Penya Blaugrana El Racó; 26è aniversari de la PB El Bierzo a Ponferrada; 29è de la Penya Blaugrana de l’Escala; el 35è de la PB Plana de Vic; el 33è de la Penya Blaugrana Gavanenca; el 34è de la PB Arbúcies; i el 33è de PB Lloret de Mar.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana