Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


40è Aniversari de la Penya d’Arenys de Munt


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

06.11.2008 15:43

40è Aniversari de la Penya d’Arenys de Munt

www.fcbarcelona.cat


Coincidint amb la mateixa tarda-nit de la castanyada, la Penya Barcelonista d’Arenys de Munt va celebrar els seus 40 anys d’existència.


La Penya d’Arenys de Munt va aprofitar la celebració del seu aniversari per inaugurar el nou local cedit per l’Ajuntament de la localitat. L’acte va consistir en una tallada de cinta per part de totes les autoritats presents: Alfons Godall, Julio Alberto, Pere Jané, el president de l’Agrupació Barça de Veterans, Ramon Alfonseda, l’alcalde d’Arenys, Carles Mora, i el president de la penya i a la vegada delegat del Consell Consultiu de Penyes del Maresme, Pere Campí.

Seguidament i un cop ja asseguts a la taula a punt per al col·loqui, el moderador va demanar al vicepresident Alfons Godall i a l’alcalde Carles Mora que donessin la benvinguda a tots els assistents.

Alfons Godall es va emocionar amb els retrats de futbolistes que hi havia a les parets de la sala, com Guardiola, dels quals va dir que eren “història viva del club”, i va quedar satisfet del nou local, que va qualificar de "molt acollidor". L’alcalde va fer memòria de la història de la penya i dels quaranta anys de fidelitat i de constància per uns colors. Va dir que els autocars que des de fa anys organitza la penya els dies de partit són "plens de sentiments, amb arrels molt profundes".

Col·loqui en clau blaugrana

IMG_1097.jpgActe seguit es va iniciar un col·loqui sobre l’actualitat del Barça. Amb els mateixos representants del Club i convidats com a ponents, es va debatre durant una llarga estona sobre el Barça d’avui en dia. Alfons Godall, i en referència a l’anterior etapa amb Rijkaard com a entrenador, va fer una valoració molt positiva i tot i que finalment el tram final no va acabar de sortir bé, va dir que el que calia era "quedar-se amb els bons moments".

Godall va comentar que ara "comença una altra etapa" i que "cal ser humils i esperar la consolidació del nou projecte encapçalat per Pep Guardiola". També els dos exjugadors presents a la taula, Julio Alberto i Ramon Alfonseda, van parlar sobre el tema de les rotacions. Van explicar que en la seva etapa de jugadors la quantitat de partits jugats al cap de l’any eren "la meitat dels que es juguen avui en dia", i per  que és per aquest motiu que "són tan necessàries aquestes rotacions" actualment.

Sopar de germanor

IMG_1103.jpgEl restaurant l’Era d’Arenys va acollir el sopar d’aniversari. La festa, amenitzada en tot moment per Rudy Ventura, va tenir instants molt emotius, com el comiat de Pere Campí com a president de la Penya i com a delegat del Consell Consultiu de Penyes, així com el reconeixement a un dels socis fundadors de la penya, que actualment té 95 anys.

Aquest soci, com a anècdota, va explicar les dificultats que va suposar la creació d’aquesta penya d’arrels tan catalanistes i de país tenint en compte la situació de les institucions en aquells moments. 

Per culminar l’acte es van fer el tradicional intercanvi d’obsequis i els parlaments.

40è Aniversari de la Penya d’Arenys de Munt
Reconeixement a Cesc Fabregas
La penya també va voler fer un reconeixement a Cesc Fàbregas, nascut a la localitat, amb la insígnia d’or i el carnet de soci d’honor de la penya. En representació seva hi van anar la seva mare, els seus avis i la seva germana.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana