Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Col·loqui Penya Barcelonista de la Garriga


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

29.10.2008 18:12

Col·loqui Penya Barcelonista de la Garriga

www.fcbarcelona.cat


Divendres, dia 24 d’octubre, en el marc del 25è aniversari de la Penya de la Garriga, es va celebrar un col·loqui a l’Auditori d’aquesta població.


Sota el títol de “La importància del FC Barcelona al llarg de la història”, i amb la presència com a ponents de Marc Carrasco, directiu de la Comissió Social; Carles Rexach, exjugador i exentrenador del primer equip de futbol; Enric Masip, exjugador i actual director tècnic de la secció d’handbol, i Ramon Alfonseda, exjugador i president de l’Agrupació de Veterans del FCB, i amb en Ferran Polo, del diari “Nou Nou”, com a moderador, es va formar un interessant debat entorn del tema proposat.

Per iniciar l’acte el Sr. Miquel Baldich, president de la Penya, va donar la benvinguda a tots els assistents i va agrair la presència de les personalitats representants del club.

A part del tema principal del debat, durant l’hora i mitja que va durar el col•loqui també es va parlar de la importància de la presència de jugadors del planter, que, pel fet de ser de la casa, aporten una força addicional de compromís i il•lusió. Inevitablement, i aprofitant la presència de tres exjugadors del club —Carles Rexach, Ramon Alfonseda i Enric Masip—, també es va parlar de l’actualitat del primer equip de futbol i del primer equip d’handbol.

Cal destacar que fou un debat amb moltes intervencions del públic, entre el qual hi havia el Sr. Ferran Ariño, exdirectiu del club i soci actual de la Penya de la Garriga.

Per acabar l’acte la penya va oferir un piscolabis a tots els assistents.

Col·loqui Penya Barcelonista de la Garriga


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana