Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Jornada Blaugrana a Guardiola de Berguedà


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

28.10.2008 13:44

Jornada Blaugrana a Guardiola de Berguedà

www.fcbarcelona.cat


El diumenge dia 19 d’octubre es va celebrar a Guardiola de Berguedà la XVIII Trobada de Penyes de les comarques del Bages, Berguedà, Lluçanès i La Cerdanya i el XXè aniversari de la Penya Blau-grana Guardiola.


Esmorzar popular, missa i recepció a l’Ajuntament

Amb una representació de més de vint penyes i l’assistència per part del Club del directiu Patrick Auset, del directiu de la Comissió Social Pere Jané i l’exjugador Julio Alberto Moreno, la Penya Blau-grana Guardiola va celebrar el seu XXè aniversari i la XVIII Trobada de Penyes de les comarques del Bages, Berguedà, Lluçanès i la Cerdanya.
La jornada es va encetar amb un esmorzar popular a base de coca i xocolata i seguidament es va fer una missa. Cap a les 12 del migdia, Montserrat Ribera, alcaldessa del poble i en Josep Lara, tinent d’alcalde, van rebre tota la comitiva barcelonista a la sala d’actes de l’Ajuntament on es va fer un obsequi a cadascuna de les penyes assistents i el lliurament de regals entre el Club i el Consistori.
Entre els assistents també hi havia en Ramon Burniol, delegat del Consell Consultiu de Penyes del Bages, Berguedà, Lluçanès i La Cerdanya, el senador Josep Maldonado, els exjugadors Antoni Camps i Rafa Zuviría, i, per descomptat, l’organitzador de la trobada, Frederic Ferrer, president de la penya local.


Cercavila, inauguració del monument i dinar de germanor

Afortunadament, diumenge va fer bon dia i amb els balcons engalanats amb banderes del Barça, els carrers de Guardiola de Berguedà van acollir la cercavila, amenitzada per un grup de majorets. Aprofitant el circuit es va fer la inauguració del monument commemoratiu de l’aniversari i la trobada, i una visita al tradicional mercat del bolet.
El dinar de germanor es va celebrar al Restaurant El Blat i hi van assistir unes 130 persones, que van estar acompanyades per les interpretacions del Duet Calipso.
Durant el dinar es van homenatjar els dos expresidents de la penya i l’avi del Barça, Joan Casals. IMG_1066.jpg
En el torn de paraules en Patrick Auset va fer referència a la trajectòria del Club durant els darrers 5 anys, que va qualificar de molt positiva, i va animar a mantenir-se units per continuar en la mateixa línia.
L’acte es va tancar amb l’intercanvi de regals entre el Club i la Penya.

Jornada Blaugrana a Guardiola de Berguedà
Joan Casals Boixader, l’Avi del Barça

En Joan Casals, més conegut com l’Avi del Barça, és soci de la penya des del seus inicis i des de fa gairebé 25 anys assisteix a moltes celebracions de les penyes barcelonistes i als partits a l’estadi vestit com a tal.

Com a anècdota cal destacar que l’any 1992, quan el Club va aconseguir la primera Copa d’Europa, va prometre que si s’aconseguia la segona s’afaitaria la barba. Catorze anys més tard i poc temps després d’aconseguir el títol a París, va complir la seva promesa.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana