Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barcelonisme i Germanor a Euskadi


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

22.10.2008 10:49

Barcelonisme i Germanor a Euskadi

www.fcbarcelona.cat


El passat dissabte, dia 18 d’octubre i coincidint amb el desplaçament de l’equip a Bilbao, les penyes d’Euskadi van celebrar un sopar de germanor, al qual van assistir els vice-presidents Alfons Godall i Rafael Yuste i el directiu Xavier Bagués.


Inauguració local social Penya Barcelonista Vitoria-Gasteiz Euskobarça


Aprofitant el desplaçament del primer equip a Bilbao, la penya barcelonista Vitoria Gasteiz Euskobarça, una de les penyes amb més solera al país basc, va celebrar la inauguració del nou local social de la penya. A l’acte, van assistir-hi els vice-presidents Alfons Godall i Rafael Yuste, juntament amb el directiu Xavier Bagués, els quals van ser acollits amb una exhibició de Txalaparta, instrument tradicional basc, per posteriorment fer la inauguració del local.

En el torn de parlaments, l’Alfons Godall va felicitar a la penya pel nou local, decorat amb samarretes de totes les temporades, al delegat del Consell Consultiu d’Euskadi, Patxi Martínez, també present i a totes les penyes de la zona per la seva presència i la difusió que fan del sentiment barcelonista. Per tancar l’acte, es va fer el tradicional intercanvi d’obsequis.Sopar de germanor amb les penyes basques

Cap a les 10 del vespre del dissabte, i al local de la “Sociedad Gastronómica Azkenean” es va celebrar el sopar de germanor entre les penyes basques i els directius assistents en representació del Club. 5 de les 9 penyes actualment actives i que compleixen amb la normativa de la zona hi eren presents: la pròpia penya de Vitoria-Gasteiz, la Penya Indarra Barça, de Durango, la Penya d’Irun, i 2 penyes creades recentment però amb molta activitat, la Penya Blaugrana de Donosti i la Penya Barcelonista Tolosarra. Van assistir-hi aproximadament 100 comensals i el sopar va consistir amb una degustació de productes típics del País Basc.

PA180139_1280x768_.JPGEn Rafael Yuste, i abans de començar a sopar, es va dirigir als presents per agrair-los l’acollida i l’esforç que representa donar suport al Club des de la distancia. Per finalitzar el discurs i en un to de proximitat va tancar amb un “Visca el Barça, Visca Euskadi i Visca les Penyes Barcelonistes d’Euskadi.


Proposta a la candidatura d’organització de la propera Trobada Mundial de Penyes

La Penya Blaugrana de Donosti, malgrat la seva joventut, va aprofitar l’esdeveniment i la presencia de la representació del Club, per oferir-se com a candidata a la organització de la propera Trobada Mundial de Penyes.

La Penya va presentar un dossier amb tota la informació necessària per ser escollida com una proposta vàlida per acollir un esdeveniment d’aquestes característiques.

De moment, i a dia d’avui, a mans del Club també hi ha la proposta d’organització de la propera Trobada Mundial de la Penya Barcelonista Urgellenca, de la Seu d’Urgell.

Barcelonisme i Germanor a Euskadi
La Penya Barcelonista Euskobarça molt activa
La Penya Barcelonista Euskobarça, va ser donada d’alta pel Club l’any 1991 i des d’aleshores es una de les penyes més actives de fora de Catalunya. Disposa d’una pagina web que mantenen actualitzada i bimensualment envien un butlletí entre els seus associats que s’edita en basc, català i castellà.
Es una de les penyes que destaca pel seu moviment, organitzant tota mena d’activitats. La organització d’un Torneig de Futbol 7, desplaçaments a l’estadi, la organització de la II Trobada de Penyes Barcelonistes d’Euskadi, són una petita mostra de les activitats que fa aquesta penya.
La seva pagina web http://www.euskobarca.com


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana