Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Barça també triomfa a l’est d’Europa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

02.10.2008 18:30

El Barça també triomfa a l’est d’Europa

www.fcbarcelona.cat


Cada dia són més els barcelonistes d’arreu del món que senten els colors blaugrana. El darrer exemple va ser la visita a Donetsk, on el president Laporta va ser rebut per una vintena d’aficionats provinents de Sant Petersburg.


La comitiva barcelonista va ser rebuda a Donetsk per un grup d’aficionats provinents de Sant Petersburg després d’un viatge de 1.000 quilòmetres. El president Joan Laporta va voler compartir uns minuts amb ells i van explicar-li com es viu el barcelonisme a Rússia.

El barcelonisme demostra dia a dia que no té fronteres i que és “més que un club al món”. L’atractiva manera de joc que proposa l’equip, la brillant història del Barça i el posicionament com a club solidari i global fa que arreu del món hi trobem aficionats blaugrana, com demostren les més de 100 penyes repartides pels cinc continents.

La Fan Club Barça Polska, a Barcelona

Un altre clar exemple de la tirada del Barça per l’est del vell continent és la Fan Club Barça Polska. Aquesta penya, fundada fa dos anys, és una de les més actives. Dissabte més d’una seixantena de polonesos faran costat al FC Barcelona davant de l’Atlètic de Madrid al Camp Nou.
El Barça també triomfa a l’est d’Europa


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana