Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Amèrica és blaugrana


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

02.10.2008 13:53

Amèrica és blaugrana

www.fcbarcelona.cat


El 8 de setembre es va inaugurar la primera penya a l’Uruguai. La Penya Barcelonista de Montevideo “Héctor Scarone” és la 27ena penya en tot el continent americà.


La inauguració de la Penya Barcelonista de Montevideo “Héctor Scarone” es va organitzar en un lloc llegendari de la història del futbol, l’Estadi Centenario. Allà es va viure el primer Mundi al de futbol de la història i allà també es va engegar un bonic projecte barcelonista.

Convidats de luxe

L’acte va tenir representació del FC Barcelona a càrrec de Carles Murillo, directiu de la Comissió Econòmica Estatutària del FC Barcelona. _DSC6954.jpgMurillo va recordar als presents els jugadors uruguaians que han passat pel FC Barcelona i va agrair a la penya la invitació a un acte tan entranyable.

A l’esdeveniment també hi van ser presents Carlos Scarone, nebot d’Héctor Scarone, Maria Gibert, presidenta del Casal Català de Montevideo, Pablo Martínez, president de la penya i la secretària, Sarita Figueras. I com a convidats especials van assistir: Alberto Caloggero, president de la PB de Buenos Aires, Daniel Vitali, representant del FC Barcelona d’Argentina – Juniors Luján, directius del Panathlon Club de Montevideo i familiars d’Héctor Scarone. 

Qui era Héctor Scarone?

Héctor Scarone va fer un pas efímer pel Barça la temporada 1925/26. Va venir procedent del Nacional de Montevideo i va jugar nou partits i va anotar sis gols. És considerat com un dels millors jugadors uruguaians de la història i el millor del món en el seu temps. Va ser el primer gran fitxatge del Barça en la seva història. Era un interior amb una classe extraordinària, de precisió en la passada i rematada implacable.
Amèrica és blaugrana
27 penyes a Amèrica
Amèrica compta amb milers de seguidors barcelonistes. Les penyes constituïdes són un clar exemple d’aquesta febre blaugrana al continent americà. N’hi ha a: Veneçuela (3 penyes), Argentina, Cuba (4 penyes), Costa Rica, República Dominicana, els Estats Units (3 penyes), Guatemala, el Salvador, Panamà (2 penyes), Brasil (2 penyes), Perú (2 penyes), Xile, Nicaragua, Canadà, Hondures, Mèxic i Uruguai.        


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana