Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Nou Trobades en trenta dies


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

02.07.2008 10:52

Nou Trobades en trenta dies

www.fcbarcelona.cat


Aquest darrer mes ha estat un dels més actius de l’any ja que s’han organitzat nou Trobades de Penyes Barcelonistes. La primavera fa que proliferin els actes de penyes per poder gaudir de les activitats a l’aire lliure.


Sobretot han estat les penyes catalanes les que han escollit els mesos de maig i juny per organitzar aquests actes tan multitudinaris. Així, les penyes del Vallès, les de Tarragona Nord, les de Lleida Sud, les de Ponent Nord, les del Maresme i les de Girona han fet les seves Trobades les darreres setmanes. Les han acompanyat la Xuntanza de Galícia, la Trobada de Castella i Lleó i la de les comarques de Castelló.

XI Trobada de Penyes Barcelonistes de Castella i Lleó

IMG_1931.jpgEls actes centrals de la XI Trobada de Penyes Barcelonistes de Castella i Lleó es van organitzar a Medina del Campo (Valladolid) el 24 de maig passat. La Penya Barcelonista Medinense, conjuntament amb la Coordinadora de Penyes de Castella i Lleó, va ser l’organitzadora d’un esdeveniment que va ser tot un èxit.
El programa va culminar amb un sopar de gala a l’Hotel San Roque, al qual van assistir més de 300 persones i un total de 43 penyes. El FC Barcelona va estar representat pel directiu Jacint Borràs, el directiu de la Comissió Social Xavier Bagués i l’exjugador Julio Alberto Moreno. Al matí va haver-hi una recepció a l’Ajuntament, i més tard es va fer un col•loqui sobre l’actualitat del club.

XVII Xuntanza de peñas barcelonistas galegas

El diumenge 25 de maig van tenir lloc a Marín (Galícia) els actes de la XVII ‘Xuntanza de penyes barcelonistas galegas’. Uns actes que, per organització i contingut, van registrar un èxit notable.

Com no podia ser d’una altra manera, les protagonistes de la jornada van ser la vintena de penyes barcelonistes de Galícia que es van citar a Marín. En representació del FC Barcelona hi van assistir el directiu Jacint Borràs, el directiu de la Comissió Social Josep Ignasi Macià i el jugador d’handbol Andrei Xepkin. A més, hi eren Francisco Veiga, alcalde de Marín; Francisco de Castro, delegat del Consell Consultiu de Penyes, i Salvador Cerviño, president de la Penya Barcelonista de Marín.

SA700200.JPGUna recepció per part de l’alcalde de la ciutat als representants del FC Barcelona i a les penyes que hi van assistir va ser el punt de partida de la jornada. En aquest context, l’alcalde Francisco Veiga va parlar del que representa el Barça i del compromís social que tenen els seus seguidors. “Tant de bo les pròximes Xuntanzas les celebreu amb el màxim nombre de triomfs possibles”, va afegir. Seguidament, Jacint Borràs va agrair la col•laboració de l’Ajuntament amb la Penya Barcelonista de Marín per dur a terme l’organització de la Xuntanza.

Després de diverses activitats com una desfilada que va anar acompanyada de la Banda Municipal de Música, una excursió en vaixell i un concert de la mateixa banda, va tenir lloc el dinar de germanor, que va concloure amb el pronunciament dels discursos oficials. Va ser llavors quan Jacint Borràs va recordar als assistents que “som del Barça guanyant i perdent”, unes paraules que van ser ratificades amb una sonada ovació. El directiu blaugrana va parlar de conceptes com “solidaritat i compromís”.

III Trobada de Penyes de Lleida Sud

Linyola va ser el centre del barcelonisme de les comarques lleidatanes el 31 de maig. El poble de Bojan va ser la seu de la III Trobada de Penyes de Lleida Sud, en què més de 300 barcelonistes es van donar cita.

L’organització de l’esdeveniment va proposar nombrosos actes per commemorar el 20è aniversari de la Penya Barcelonista de Linyola. L’Ajuntament va fer una recepció a les autoritats i també va haver-hi un interessant col•loqui. El sopar de gala va tancar una diada amb gran èxit. En representació del FC Barcelona hi van assistir el directiu Jacint Borràs, el directiu de la Comissió Social Josep Ignasi Macià i l’exjugador Julio Alberto Moreno.

X Trobada de Penyes de Castelló

SA700183.JPGLa localitat d’Artana va viure el 31 de maig una jornada inoblidable de barcelonisme. Les penyes de les comarques de Castelló van evidenciar un gran entusiasme i optimisme en la commemoració del 10è aniversari de la Penya Barcelonista d’Artana.

El directiu de la Comissió Social Xavier Bagués i l’exjugador d’handbol Andrei Xepkin van acompanyar durant tota la diada els més de 200 barcelonistes aplegats a Artana.

Després d’una impressionant “mascletá”, Rudy Ventura va fer sonar les notes de la seva trompeta per delectar els presents durant el dinar de gala. Entre les autoritats cal destacar la presència de l’alcalde, Enrique Vilar, i del jugador del Vila-real i fill d’Artana, Bruno Soriano.

XIX Trobada de Penyes del Vallès

Les penyes del Vallès van tenir la seva festa anual l’1 de juny. La Penya Blaugrana la Llagosta va ser l’amfitriona en la commemoració del seu 25è aniversari. El president, Marcel Farré, i la seva Junta Directiva van preparar tot un seguit d’actes que ni tan sols la pluja va deslluir.

El dinar de germanor al Pavelló Municipal va aplegar més de 200 persones amb un gran ambient barcelonista. El directiu Jacint Borràs va ser el cap de l’expedició, acompanyat del directiu de la Comissió Social Marc Carrasco i de l’exjugador Julio Alberto Moreno.

III Trobada de Penyes de Ponent Nord

IMG_1906.jpgEls actes de la III Trobada de Penyes de Ponent Nord van tenir lloc a la localitat de Ponts el 7 de juny passat. La representació del FC Barcelona va estar encapçalada pel directiu Antoni Rovira, el directiu de la Comissió Social Enric Nadeu i l’exjugador Julio Alberto.

La Penya Blaugrana Ponts i Comarca va commemorar amb aquesta diada el seu 25è aniversari. Entre els actes realitzats cal destacar un col•loqui en què es va parlar de l’actualitat del club, una recepció a l’Ajuntament de Ponts i un sopar de gala amb més de vint penyes assistents.

VII Trobada de Penyes de Tarragona Nord

Més de 200 barcelonistes i vint penyes es van aplegar el 8 de juny per celebrar la VII Trobada de Penyes de Tarragona Nord. Montblanc va acollir aquest important esdeveniment i va fer gala de la seva història i tradicions en la visita guiada que es va organitzar per a les penyes i autoritats.

El dinar de germanor va tenir lloc en un escenari emblemàtic, l’antiga església de Sant Francesc. Allà van representar el FC Barcelona el directiu Jacint Borràs, el directiu de la Comissió Social Xavier Bagués, l’exjugador d’handbol Andrei Xepkin i el president de l’Agrupació Barça Veterans, Ramon Alfonseda.
Nou Trobades en trenta dies


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana