Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Supercopa d’Europa: entrades aquest dijous


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

17.06.2009 14:10

Supercopa d’Europa: entrades aquest dijous

www.fcbarcelona.cat


Les penyes del FC Barcelona podran demanar les seves localitats per a la final de la Supercopa d’Europa contra el FC Shakhtar Donetsk, que es disputarà el divendres 28 d’agost a les 20.45h a Mònaco.


Com en altres ocasions, aquesta petició caldrà fer-la mitjançant un formulari disponible al lloc web www.fcbarcelona.cat. Cal recordar que el procés de sol·licitud de localitats per a la final de la Supercopa d’Europa 2009 és exclusiu per a les penyes oficials del club.
 
Inscripcions
 
El dijous 18 de juny a les 10 i fins al dijous 25 de juny a les 19h estaran obertes les inscripcions al lloc web www.fcbarcelona.cat.
 
Un cop feta la sol·licitud d’entrades el club es posarà en contacte amb les penyes mitjançant un correu electrònic per informar de l’assignació final de les entrades i explicar el procediment de recollida i pagament d’aquestes. El preu de les localitats va entre 20, 40 i 70€.
 
Localitats disponibles
 
Com és habitual, el 80% de les entrades es destinarà als socis i penyes del club, mentre que el 20% restant serà per cobrir els compromisos institucionals, esportius i contractuals del FC Barcelona.
 
Viatge a Mònaco
 
El club posarà a disponibilitat dels socis i penyistes que hagin estat agraciats amb una entrada la possibilitat de desplaçar-se amb el viatge oficial organitzat per l’agència RACC Viatges.
  
Supercopa d’Europa: entrades aquest dijous


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana