Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La plantilla 2009-10 també tindrà fam de títols


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

07.06.2009 16:20

“Reforçarem l’equip perquè encara tingui fam de títols”

www.fcbarcelona.cat


Just abans de participar en el dinar commemoratiu del 50è aniversari de la Penya Blaugrana d’Igualada, Joan Laporta ha afirmat que s’està treballant per reforçar l’equip de futbol de cara a la temporada vinent “perquè encara tingui fam de títols”.


El president blaugrana ha atès els representants dels mitjans de comunicació que l’esperaven en el marc del dinar que ha servit per celebrar el 50è aniversari de la Penya Blaugrana d’Igualada. En declaracions per a Barça TV i el lloc web del club, Joan Laporta ha comentat que davant el fet que “sempre es diu que quan un equip guanya molt es pot entrar en una etapa decreixent”, i amb l’objectiu d’evitar aquesta situació, la intenció del club és intentar “reforçar l’equip perquè encara tingui fam de títols”.

El club mantindrà “el bon criteri i el seny” a l’hora de fitxar

Ja atenent a la resta de periodistes que cobrien aquest dinar, i responent a la pregunta de com creia que podien afectar el mercat futbolístic determinats preus molt elevats per fitxar alguns jugadors, el president barcelonista ha estat rotund i ha recordat quina és la visió del FC Barcelona en aquest sentit: “Espero que no s’acabin pagant preus excessius per jugadors. Des del punt de vista del club s’intentarà mantenir el bon criteri i el seny en aquest sentit”.

Una aposta efectiva

En aquesta línia, Joan Laporta ha apuntat que “el Barça aposta pel seu model de futbol, que combina el planter amb jugadors d’un alt nivell”. “Aquesta temporada s’ha demostrat que el model de futbol basat en l’atac i oferint espectacle que ha fet el primer equip de futbol funciona”, ha afegit.

Valdés, “el millor porter del món”

D’altra banda, el president blaugrana ha explicat que, pel que fa a l’ampliació del contracte de Víctor Valdés, la intenció és que “continuï, perquè és el millor porter del món”. “Ens consta que ell també es vol quedar, i ara s’han d’acabar d’afinar les negociacions amb el seu representant”, ha indicat. Pel que fa a Samuel Eto’o, Joan Laporta ha deixat molt clar que “no cal buscar un jugador amb perfil Eto’o si ja el tenim a ell”.
Foto: arxiu
Foto: arxiu
Una celebració especial
A més del president Joan Laporta, no han faltat als actes de celebració del 50è aniversari de la Penya Blaugrana d’Igualada el vicepresident Alfons Godall, a més dels directius Jacint Borràs i Xavier Sala Martín. També han assistit a la celebració d’aquesta efemèride tan especial el president de la Penya Blaugrana d’Igualada, Ramon León, així com el primer tinent d’alcalde de la ciutat, Jordi Riba. Unes 160 persones han participat aquest dinar de celebració, un dinar en què ha regnat l’ambient de germanor barcelonista.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana