Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Copa del Rei: tres entrades per penya


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

16.04.2009 11:02

Copa del Rei: tres entrades per penya

www.fcbarcelona.cat


Un total de 893 penyes barcelonistes han demanat entrades per poder assistir a la final de Copa del Rei que es disputarà a València. Finalment, cadascuna d’aquestes penyes podrà disposar de tres localitats per a aquest partit.


Aquest dilluns, 13 d’abril, a les 19.00 hores, es va tancar el procés perquè les penyes barcelonistes poguessin demanar, a través d'un formulari al lloc web oficial del club, les entrades per assistir a la final de Copa del Rei.

Durant els set dies de termini que han tingut per sol·licitar les localitats, un total de 893 penyes barcelonistes han emplenat degudament el formulari ’on-line’ que, per primera vegada, s'ha fet servir per a un procés de repartiment d’entrades per a penyes.

Repartiment proporcional 

Com ja s’havia anunciat anteriorment, el club farà un repartiment proporcional de les localitats reservades per a aquest col•lectiu entre totes les penyes que han sol•licitat correctament les entrades. Per tant, a cada penya corresponen un total de tres entrades.

Les entrades sobrants d’aquest repartiment serviran per resoldre, en els pròxims dies, les incidències que s’han detectat durant aquesta setmana per la falta de familiaritat amb el procés. Cal recordar que aquesta era la primera vegada que el procés de sol·licitud es feia a través d'Internet (fins ara es feia directament per fax al Departament de Taquilles). Cal tenir present que per emplenar el formulari era necessari fer constar el número de credencial de la penya i la clau corresponent. Per tant, les dades de la penya havien d’estar, prèviament, actualitzades al cens del club per poder accedir a les localitats.
Copa del Rei: tres entrades per penya
Consell Consultiu de Penyes
Les localitats sobrants també permetran oferir una entrada de pagament a cadascun dels delegats que integren el Consell Consultiu de Penyes.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana