Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Penyes: venda d’entrades per a la final


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

03.04.2009 18:26

Penyes: venda d’entrades per a la final

www.fcbarcelona.cat


Les penyes oficials del FC Barcelona poden demanar ja les entrades per a la final de la Copa del Rei. Tenen temps fins al dilluns 13 d’abril, a les 19.00 hores.


Totes les sol·licituds d’entrades de les penyes per a la final de la Copa del Rei del proper 13 de maig entre el FC Barcelona i l’Athletic Club a València s’han de fer, exclusivament, via formulari electrònic , a través del lloc web oficial del club (www.fcbarcelona.cat).

Una setmana per demanar entrades

Aquest formulari ja està disponible des del dilluns, 6 d’abril, i es poden demanar entrades fins al dilluns vinent, 13 d’abril, a les 19.00 hores. Una vegada registrades totes les peticions, les entrades disponibles es distribuiran proporcionalment entre el número de sol·licituds. Posteriorment es comunicaran les condicions de recollida.

El número de credencial i la clau, imprescindibles

El formulari demanarà a cada penya el número de credencial de la penya i la seva clau. El club comunicarà la setmana vinent les claus a aquelles penyes oficials que encara no l’hagin rebut.

De tota manera, totes aquelles penyes oficials i actives que hagin actualitzat el cens i vulguin sol·licitar la seva clau, s'han de dirigir al telèfon d’informació del club (902 1899 00).
Penyes: venda d’entrades per a la final


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana