Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Procediments de votació a les eleccions del CCP


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

02.03.2009 17:02

Procediments de votació a les eleccions del CCP

Els candidats al Consell Consultiu de Penyes ja estan proclamats. Les eleccions estan previstes pel proper 21 o 22 de març i aquí trobareu la informació sobre els procediments que haureu de seguir les penyes per tal de fer efectiva la votació.


El FC Barcelona notifica -d’acord amb la normativa que regula el procés per a l’elecció de delegats al Consell Consultiu de Penyes- la relació d’aspirants que han obtingut els avals mínims necessaris per a poder ser proclamats oficialment candidats. En aquelles zones on s’hagi presentat un únic candidat i hagi obtingut els avals necessaris, aquest queda elegit automàticament sense necessitat de votació. En canvi, en aquelles zones on s’hagin presentat vàlidament -amb els avals necessaris- dos o més candidats, caldrà fer una votació i sortirà escollit delegat aquell que obtingui més vots (majoria simple).
 
Procediments per fer efectiu el vot
 
El dret a vot es podrà exercir, d’acord amb el procediment establert als annexos 1 i 2, de dues formes: a) vot presencial, la facultat de cada penya d’exercir el vot personalment, acudint a BF1F0020.jpgl’estadi del Camp Nou el dia 21 o 22 de març coincidint amb el partit del futbol del 1er equip Barça-Màlaga. La votació, escrutini i proclamació serà a les mateixes instal·lacions de l’estadi; b) vot per correu, per tal que el vot es consideri vàlid, cal marcar a la papereta de votació el nom del candidat o no marcar-ne cap si es desitja votar en blanc, i que el sobre de votació, que us arribarà per correu ordinari conjuntament amb la documentació annexa, arribi al Club no més tard del 20 de març de 2009.
 
Els candidats poden enviar informació al club
 
El FC Barcelona, per tal d’afavorir la comunicació de tots els candidats amb les Penyes, també s’enviarà a aquestes via correu electrònic i, a partir del dia 9 de març, la documentació electoral que aquests us desitgen adreçar. L’esmentat enviament que caldrà que arribi al club, abans del 6 de març, a través del correu electrònic (penyes@fcbarcelona.cat) permetrà a tots els candidats poder exposar les seves idees i projectes a les penyes de la seva zona.
 
Una invitació pel Barça-Màlaga
 
El club vol fomentar i facilitar la participació en l’acte de votació, per això posarà a disposició de totes les penyes que vinguin a votar una invitació per presenciar al Camp Nou el partit entre el FC Barcelona i el Màlaga i així gaudir d’una intensa jornada barcelonista.
 

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana