Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Nou sistema de compra d’entrades per internet


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

16.01.2009 13:46

Nou sistema de compra d’entrades per internet: avantatges garantits

www.fcbarcelona.cat


El FC Barcelona ha posat en marxa una nova eina per a la compra d’entrades per als partits del Barça al Camp Nou, a través d’internet.


Les noves tecnologies ens han permès fer realitat aquest innovador canal de compra on-line de la qual us beneficiareu molts penyistes. Totes les penyes oficials del FC Barcelona tindreu un descompte especial del 15% en totes les entrades que compreu a través d’aquest nou sistema web durant els propers mesos de gener, febrer i fcb-valencia_x23x.jpgmarç. A més, per a tots els partits de la temporada, a partir de l’entrada número 10 que compreu, no tindreu cap despesa de gestió (en comparació amb la despesa de gestió stàndar de 2 € per entrada)
 
Aquest nou procés de compra d’entrades es fa a través d’internet, d’una manera molt fàcil i àgil. El sistema us mostra un aforament exclusiu per a les penyes oficials del FC Barcelona i podreu comprar les entrades disponibles per a tots els partits de la temporada al Camp Nou a partir del FC Barcelona-Numància (24-25 gener).
 
Compra d’entrades fins al darrer minut i impressió de les entrades des de casa
 
La nova eina permet la possibilitat de sol·licitar entrades fins al darrer minut, degut a que està directament lligada amb el Seient Lliure que es va generant a cada moment. Així us serà molt més fàcil omplir un autocar i/o satisfer els compromisos d’última hora.
 
Aquesta aplicació compta amb una novetat significativa i de gran utilitat. Si ho desitgeu podreuimprimir les entrades des de casa, amb la vostra impressora habitual i amb un simple foli dina4. Amb aquesta entrada que hagueu imprès, a través del seu codi de barres, podeu accedir directament al Camp Nou. També, com ha estat habitual fins ara, podreu recollir les entrades a les taquilles del club.
Nou sistema de compra d’entrades per internet: avantatges garantits
Clau i codi personal
El club us està enviant per correu convencional la clau i el codi personal a cada penya per a què tingueu accés a la compra d’entrades a través del lloc web del club (www.fcbarcelona.cat). Podeu descarregar-vos aquí un document explicatiu d’aquest sistema de compra d’entrades per internet. 
 
Estem segurs i desitgem que aquest nou procediment faciliti la compra d’entrades a les penyes oficials del FC Barcelona. Gaudiu d’aquests múltiples avantatges... perquè  “amb un Camp Nou ple, tots hi guanyem”


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana