Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Les eleccions al Consell Consultiu, convocades


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Club

09.01.2009 10:44

Les eleccions al Consell Consultiu, convocades

www.fcbarcelona.cat


El passat desembre es va esgotar el mandat dels delegats del Consell Consultiu de Penyes. La Junta Directiva ha convocat els propers comicis per al proper més de març.


Seguint l’apartat 11.1 de la normativa de penyes a partir de l’1 de gener de 2009 va quedar dissolt el Consell Consultiu de Penyes, l'òrgan de representació i interlocució de les Penyes amb el club. En conseqüència, el FC Barcelona convoca eleccions al Consell Consultiu de Penyes, que es faran el proper 21 o 22 de març coincidint amb el partit FC Barcelona-Màlaga.

Les Penyes, vives

El vicepresident primer i responsable de l'Àrea Social, Alfons Godall, es mostra satisfet de la transparència de tot aquest procés i espera "un procés electoral exemplar”.: “És un orgull que els representants de les penyes del Barça siguin electes, com vam establir en el seu moment."

Godall afegeix: “Està clar que és un procés electoral molt viu i intens que conclourà amb els nous delegats que faran el millor possible perquè el món de les penyes estigui magníficament representat.”

El procés, al detall

BF1F0028.jpgProperament, el club enviarà a totes les penyes el calendari i la normativa electoral perquè aquells penyistes que es vulguin presentar a l’elecció ho puguin fer. El que ja està llest és el llistat de les penyes que han enviat el cens i acompleixen normativa.

Aquest llistat estarà exposat fins el 12 de gener, data que tenen totes les penyes per presentar les seves al·legacions. Posteriorment, el club publicarà les llistes oficials de les penyes que tindran dret a vot.

La importància de l’actualització del cens

BF1F0002.jpgDe cara les eleccions i com és habitual a aquestes dates s’està actualitzant el cens de les penyes del Barça. “És molt important que les penyes compleixin aquests requisits, que són pocs i que impliquen un petit esforç per actualitzar les dades. S’ha fet anteriorment amb els socis”, ha explicat Godall. Un total de 1.006 penyes ja han actualitzat aquest cens.

Aquesta actualització també reforçarà, com apunta el directiu de l’àrea social, Xavier Bagués, els resultats de les eleccions al Consell Consultiu. “És un gran moment per les penyes perquè elegeixen els seus delegats i, per tant, les persones que durant els propers quatre anys seran els interlocutors de les seves zones amb el club. Tenir el cens actualitzat donarà màxima fortalesa al procés”.
Les eleccions al Consell Consultiu, convocades
Dimarts, una nova reunió amb les penyes
Dimarts que ve, 13 de gener, hi ha la propera reunió amb les penyes del Vallès Oriental, Vallès Occidental i el Baix Llobregat. Aquesta trobada s'emmarca en les reunions que periòdicament manté el club amb les penyes de Catalunya, organitzades per zones geogràfiques.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana