Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La vessant més social de les penyes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

08.01.2009 13:40

La vessant més social de les penyes

www.fcbarcelona.cat


Les penyes han tornat a demostrar durant aquestes festes nadalenques la seva vessant més solidària i compromesa. La PB Nicolau Casaus de Las Palmas va visitar als nens d’un hospital i la PB Montserrat a Montferri va organitzar un concurs de pessebres


Una representació de la Peña Barcelonista Nicolau Casaus de Las Palmas de Gran Canària va visitar, el passat 27 de desembre, l’Hospital Materno Infantil de la localitat. Naila Hawach, Tere Hawach, DSCN5587.JPGLaura Sánchez, Zenaida Borges, Fernando Torres y Yamal Hawach van lliurar tot tipus d’obsequis barcelonistes als nens i nenes hospitalitzats a les plantes de traumatologia i oncologia.
 
Tant el personal com els nens i els pares, molts d’ells molt culés, van agrair la iniciativa d’aquesta penya que com en els darrers anys va repartir felicitat blaugrana.
 
5è concurs de pessebres a Montferri
 
La Penya Barcelonista Montserrat a Montferri va organitzar durant les dates nadalenques el seu 5è concurs de pessebres barcelonistes portant alegria i simpatia als més petits de cada casa. La Comissió Qualificadora va visitar les llars el passat 21 de desembre on tots els pessebres estaven engalanats de color blaugrana.
 
El passat 4 de gener es van lliurar els reconeixements als millors pessebres de mans de la Comissió Qualificadora, la pubilla de la penya i la primera Dama d’Honor. Amb aquestes iniciatives la Penya Barcelonista Montserrat a Montferri és consolida com una associació que aconsegueix implicar a una localitat portant els colors blaugrana per bandera.   
 
 
La vessant més social de les penyes


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana