Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Convocatòria d’eleccions al Consell Consultiu de Penyes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

05.01.2009 13:29

Convocatòria d’eleccions al Consell Consultiu de Penyes

www.fcbarcelona.cat


El període de mandat dels delegats del Consell Consultiu de Penyes va expirar el passat desembre del 2008. Per aquesta raó la Junta Directiva del FC Barcelona ha convocat eleccions al Consell Consultiu pel proper 21 o 22 de març.


Seguint l’apartat 11.1 de la normativa de penyes a partir de l’1 de gener de 2009 va quedar dissolt el Consell Consultiu de Penyes.

En conseqüència el FC Barcelona convoca eleccions al Consell Consultiu de Penyes segons el procediment establert en la normativa. Les penyes estan convocades a les urnes el proper 21 o 22 de març coincidint amb el partit FC Barcelona-Màlaga.

Les penyes censades

Properament el club enviarà a totes les penyes el calendari i la normativa electoral perquè aquells penyistes que es vulguin presentar a l’elecció ho puguin fer. El que ja està a la vostra disposició és el BF1F0015.jpgllistat de les penyes que han enviat el cens i acompleixen normativa que podreu trobar fent clic aquí.

Aquest llistat estarà exposat fins el 12 de gener, data que tenen totes les penyes per presentar les seves al•legacions, i posteriorment, el club publicarà les llistes oficials de les penyes que tindran dret a vot.

Convocatòria d’eleccions al Consell Consultiu de Penyes


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana