Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La PBG Manresa conclou les festes del seu cinquantenari


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Penyes

02.12.2007 18:09

La PBG Manresa conclou les festes del seu cinquantenari

www.fcbarcelona.cat


El 16 de novembre va tenir lloc la festa de cloenda de la commemoració dels 50 anys d’una de les institucions barcelonistes amb més història: la Penya Blaugrana Manresa.


Com marca la tradició d’aquests actes tan significatius, el president Laporta va ser-hi present acompanyat d’il•lustres barcelonistes. Entre ells hi va haver el vicepresident Alfons Godall, l’expresident Agustí Montal, el directiu de la comissió social Pere Jané i el jugador Edmílson.

Sopar de gala

IMG_0837.jpgL’Hotel Restaurant Els Noguers, de la capital del Bages, va ser el lloc escollit per l’organització d’un sopar que respirava barcelonisme per les quatre cantonades. Més de 200 barcelonistes manresans i de nombroses localitats catalanes van donar la benvinguda al president Laporta, a la comitiva blaugrana i a l’alcalde de Manresa, Josep Camprubí.

Parlaments

Després d’un sopar suculent, el ‘Cant del Barça’ convidava les autoritats a fer el tall del pastís commemoratiu. Seguidament van tenir lloc els parlaments. El president de la Penya Blaugrana Manresa, David Invers, va obrir el foc donant la benvinguda als assistents. La feina feta durant aquests 50 anys —Invers és un dels socis fundadors de la Penya— es veia recompensada amb una ovació molt especial. Invers va agrair al president Laporta la seva presència, i, al club, la seva tasca envers les penyes. Va explicar els sentiments barcelonistes d’aquesta Penya tan especial i va cridar al vent un emocionat “Visca el Barça!”

Joan Laporta va voler agrair les paraules de David Invers i la seva inestimable feina al capdavant de la Penya. També va felicitar els dos socis de mèrit de la Penya que es van nomenar aquella nit. El president del FC Barcelona va expressar la importància que tenen les penyes per al Barça i la gran tasca que fan dia a dia per fer d’aquest club ‘més que un club’.
La PBG Manresa conclou les festes del seu cinquantenari
Fi de festa especial
Just abans de concloure aquesta festa tan especial, tant Joan Laporta com Alfons Godall, Pere Jané i Edmílson van anar taula per taula per visitar tots els barcelonistes i agrair-los la seva presència i, finalment, per acomiadar-se’n.

La festa finalitzava, però la Penya Blaugrana Manresa iniciava el camí cap al seu centenari.


Comparteix a

Notícies Penyes


Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana